sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Yhen illan juttu jatkuu verkkokaupassa vielä tänään

Yleensä eniten verkkokauppaostoksia näinä kauppapäivinä tehdään sunnuntai-iltana. Näitä tekemiäni yhteistarjouksia on vain rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea, jotta saat omasi. Perjantain kauppapäivä onnistui jopa yli odotusten ja nyt seuraan pääseekö verkkokauppa samalle tasolle kuin aikaisemmissa Pimeän kaupan illoissa.


Yhen illan jutun tarjoukset viimeistä päivää tänään su 2.4. verkkokaupassa koodilla YIJ23


Seerumien Top Ten

Tähän mennessä seerumit ovat olleet suositumpia kuin aikaisemmin, mikä on oikein ilahduttavaa. Suosikit olivat juuri niitä, mihin olin itsekin varautunut. Tietysti Dermalogican BioLumin-C Serum (30ml 98€-20% ja 59ml 148€-20%), koska se on jo monelle tuttu tuote ja näkyvä vaikutus tulee nopeasti. Talven harmaus väistyy iholta alle viikossa, kun C-vitamiini tasoittaa ja heleyttää ihon väriä. 

  1. Dermalogica BioLumin-C Serum 
  2. iS Clinical Pro-Heal Serum (15ml 113€-20% ja 30ml 183€-20%) 
  3. iS Clinical Active Serum (15ml 102€-20% ja 30ml 170€-20%) 
  4. Dermalogica Smart Response Serum (148€-20%) 
  5. Dermalogica Circular Hydration Serum (66€-20%) 
  6. iS Clinical Super Serum (111€-20% ja 183€-20%) 
  7. iS Clinicalin Youth Serum (30ml 185€-20%) 
  8. Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum (93€-20%) 
  9. Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum (98€-20%)
  10. Dermalogica PowerBright Dark Spot Serum (105€-20%) 

Seerumi on kosmetiikan tehokkain tuote

Olin iloisesti yllättynyt, kun Dermalogican uudemmat seerumit olivat näin mieluisia. Smart Response Serum on oma suosikkini Dermalogican seerumeista. Se on niin miellyttävä ja tehokas seerumi, että jo näytepussien annos herättää huomiota, koska vaikutus tuntuu ja näkyy muutamassa päivässä. 
Dermalogican uusin seerumi Dynamic Skin Retinol Serum on todella hyvä retinolipitoinen seerumi. Valitettavan usein retinolin sivuvaikutukset ovat niin suuret, että varsinainen hoitotulos peittyy sen alle. Nyt Dermalogica on onnistunut löytämään sopivan seoksen ja retinoli vaikuttaa juuri sopivasti. Retinoli on kosmetiikan tehokkain aine silottamaan ryppyjä ja kiinteyttämään ihoa. 
Pitää kuitenkin muistaa, että retinolituotteita käytettäessä tulee aina käyttää tehokasta aurinkosuojaa, koska retinoli lisää uv-säteilyn vaikutuksia.
Toinen suursuosikkini on iS Clinicalin Youth Serum, joka on todella kiinteyttävä ja kosteuttava. Huomioikaa, että pakkaus on 30ml, joten se ei ole yhtään kalliimpi kuin muutkaan iS Clinicalin seerumit. Ehdottomasti tehokkain yhdistelmä, mitä hoitolassani on myynnissä on Youth Serum ja sen kanssa voiteeksi Youth Intensive Crème (50g 239€-20% ja 100g 399€-20%). Nämä tuotteet ovat paras yhdistelmä kiinteyttämään ja elvyttämään ihoa. iS Clinicalin vaikutusaineet ovat farmaseuttista tasoa, eikä Suomessa ole myynnissä muita sen tasoisia tuotteita. Nyt siis kannattaa ostaa edullisemmin nämä huipputuotteet. 

Yhen illan juttu verkkokaupassa vielä tänään su 2.4. koodilla YIJ23




❤️ Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti