perjantai 7. huhtikuuta 2023

Elvytyshoito kotikonstein

Kaikilla ei ole aina mahdollisuutta käydä kasvohoidossa, mutta oikein valituilla kotihoitotuotteilla pystyy hyvin tekemään tehokuurin kotioloissakin. Toisaalta kosmetologien ammattitaito on niin kirjavaa, että tehokkaat hoitotuotteet kotona vaikuttavat enemmän kuin epämääräinen kasvohoito.


iS Clinical Active Peel System -kuorintahoitolapuilla saa todella tehokkaasti näkyviä tuloksia ja nopeasti!


Ihoa uudistava Active Peel System

iS Clinicalin Active Peel System NYT 93€ (109€) kuorintalaput ovat erinomainen hoitokuuri näin talven jälkeen. Yleensä tässä vaiheessa kevättä iho on samea, hilseilevä ja kuivuuden vuoksi rypistynyt. Active Peel System pakkaus sisältää 15 paria kuorintalappusia.
Puhdista ensin kasvot ja pyyhi ykköslapulla koko kasvot ja kaula. Tämä hoitovaihe on hyvin tehokkaan tuntuinen ja iho kihelmöi oikein kunnolla. Aineen vaikutusaika on 3 minuuttia ja sen päälle pyyhitään kakkoslappusen hoitoneste. Älä huuhtele lappujen välissä. Tämä toinen vaihe rauhoittaa kihelmöinnin ja se saa jäädä yön ajaksi vaikuttamaan. Silloin, kun iho on oikein kuiva, kakkosnesteen päälle voi laittaa ne hoitotuotteet, mitä muutenkin käyttää. Active Peel System -lappusia ei käytetä silmien ympärille ja siihen pitääkin laittaa hyvä silmänympärysvoide. 
Active Peel System -lappusia voi käyttää 2-3 päivän välein vähän ihotyypistä riippuen. Ruusufinni-ihottumaiselle en suosittele ollenkaan Active Peel Systemiä. Myös herkistyneen couperosa-ihon kanssa kannattaa olla varovainen.
Tämä on aivan erinomainen hoitokuuri ikääntyneelle, kuivalle ja rypistyneelle iholle. Näillä lappusilla saa pyyhittyä kasvoilta pois jopa 10-15-vuotta. Itse teen tämän kuurin 1-2 kuukauden välein. Jo muutaman käyttökerran jälkeen iho tuntuu selvästi jämäkämmältä, sileämmältä ja löllöt leukaperätkin ovat paremman oloiset.


Active Peel Systemin jälkeen muutkin tuotteet vaikuttavat paremmin

Active Peel System poistaa iholta hilseilevän ja kuolleen solukon kerroksen ja sen jälkeen muut hoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat paremmin. iS Clinicalin Super Serum (15ml 111€ ja 30ml 183€) on tehokkain seerumi kiinteyttämään ja elvyttämään ihoa. Se laitetaan aamulla ja illalla ja myös tuon kakkosvaiheen hoitonesteen päälle. 
Paras vaihtoehto hoitovoiteeksi on iS Clinicalin Youth Intensive Crème (50g 239€ ja 100g 399€), joka on aivan upea voide vaikutukseltaan. Kaikki, jotka ovat sen kerran ostaneet, hakevat toisenkin purkin. Myös Youth Serum (185€) on hyvä vaihtoehto Super Serumin tilalle varsinkin, jos iho on hyvin kuiva. 
Huomioikaa myös, että aina, kun on kyse kuorivista tuotteista, aurinkosuojavoiteen käyttö päivisin on hyvin tärkeää. Suosittelen suojakerrointa 50 ja vaihtoehtoina ovat Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (84€) tai iS Clinicalin Eclipse SK50 (59€)
Active Peel System -hoitokuuri on erittäin hyvä tasoittamaan rasvaisenkin ihon ongelmia. Vielä 50-60-vuotiaidenkin aknearvet siliävät, iho tasoittuu ja huokoset supistuvat. Tätä Active Peel System -kuuria voivat käyttää yli kolmekymppiset ennaltaehkäisemään ihon rypistymistä. Myös nuoremmat saavat hoitokuurilla tasoitettua rasvoittuvan ihon ongelmia.





⭐️ Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Active Moist kosteusvoide + 5 paria iS Clinicalin Active Peel System -hoitolappuja ja aikaa osallistua 17.4.-23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Tuntuu, että talven jäljiltä oma iho tarvis just elvytystä.

    VastaaPoista