tiistai 4. huhtikuuta 2023

Tähtitarjoukset 17.4. asti


Tähtitarjoukset ja uusi arvonta ovat voimassa 17.4.-23 asti.


Pyyhi talvi kasvoiltasi

Kevätaurinko paljastaa kaiken! Kotona on niin paljon kissankarvoja, että meillä täytyy olla enemmän kuin viisi kissaa. Hoitolassa ikkunat huutavat pesijää ja kaikki näyttää siltä, kuin ei olisi ikinä siivottu. Näin on myös ihon kanssa. Kasvoille kerääntynyt kuollut solukko näyttää entistä harmaammalta, meikin epätasainen levittyvyys näkyy ja ihon kirjavuus kiinnittää huomiota.
Tähän kaikkeen auttaa iS Clinicalin Active Peel System kuorivat hoitolaput. Pakkauksessa on viisitoista paria hoitolappuja joita käytetään 2-3 päivän välein iltaisin. Lappuparissa on tuote numero yksi ja tuote numero kaksi. Ensin iho puhdistetaan päivän hiestä sekä rasvasta ja iholle pyyhitään neste lapusta numero yksi. Se saa vaikuttaa kolme minuuttia ja ihoa saattaa kirvellä ja nipistellä hyvinkin voimakkaasti, mutta se kuuluu asiaan.
Kolmen minuutin vaikutusajan jälkeen iho pyyhitään lapulla numero kaksi. Tämä hoitotiiviste rauhoittaa kihelmöinnin ja iholle jää ihanan raikas ja puhdas olo. Silmän ympärille suosittelen laittamaan yöksi silmänympärysvoiteen, mutta muuta ei välttämättä tarvita. Itse olen näin talvella laittanut vielä tähän päälle Youth Serumin (185€) ja käyttämäni kosteusvoiteen. Olen niin kuivaihoinen, ettei mikään kosteutus ole liikaa.
Active Peel System on erittäin tehokas kuoriva hoitokuuri, joka vaikuttaa tuntuvasti ja näkyvästi. Se ei ole mikään herkän ihon hoitotuote ja couperosa-iholle sitä ei suositella. Active Peel System on tehokkain ihoa kuoriva, ihon väriä tasoittava ja kirkastava hoitosysteemi, mitä kotioloissa voi tehdä. Itse olen täysin hurahtanut näihin lappuihin, koska aamulla tuloksena on 10-15 vuotta nuorempi, raikas ja tasainen iho. 


Active Moist on tehokas kosteusvoide

Active Moist on oikea kosteusvoide ja se sisältää vain kosteuttavia vaikutusaineita, eikä mitään rasva-aineita. Active Moist käy kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille ja nuorelle rasvoittuvalle iholle se on oikein tehokas 
Active Moist on ohuin ja kevein Dermalogican kolmesta hoitovoiteesta ja se käy rasvapelkoisellekin oikein hyvin. Nyt, kun sisälämmitys kohta loppuu, Active Moist -voiteen kosteusvaikutus riittää erittäin kuivallekin iholle. Varsinkin tuon Active Peel System -kuorintahoidon yhteydessä Active Moist on oikein hyvä hoitovoide runsaan kosteusvaikutuksensa vuoksi.
Meikinalusvoiteena Active Moist on Dermalogican kosteusvoiteista paras. Normaali- ja sekaihoinen voi käyttää Active Moistia läpi kesän yöllä sekä päivällä. Tuo yksi sadan millilitran tuubi riittää aamuin ja illoin käytettynä noin 8-12 viikkoa. Nyt kannattaakin ostaa kaksi tuubia, niin pärjää koko kesän ylitse.



⭐️ Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Active Moist kosteusvoide + 5 paria iS Clinicalin Active Peel System -hoitolappuja ja aikaa osallistua 17.4.-23 asti.

Tänään 4.4. arvonnassa voitti Piia Mäkihannu, joka oli kommentoinut 25.3. julkaistuun päivitykseen Instagramissa. Paljon onnea!




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

8 kommenttia:

  1. Anonyymi09:18

    Tuo Active Peelhän on aivan uskomaton tuote, joka freesaa ihon aivan edustuskuntoon. Ja niin helppo käyttää.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Silja09:38

    Osallistun arvontaan 😊

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:34

    Osallistun arvontaan!

    vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi08:53

    Niin tuon Active Peelin tarpeessa. Mielelläni testaisin. Mukana arvonnassa 🌷

    VastaaPoista
  5. Anonyymi13:43

    Osallistun arvontaan :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Anonyymi13:59

    Pääsismpä testaamaan 😍👍

    VastaaPoista
  7. Anonyymi13:36

    Osallistun arvontaan 💐

    VastaaPoista
  8. Anonyymi09:04

    Iho tarvii freesausta talven jälkeen, active peel olisi huippu siihen❤️

    VastaaPoista