lauantai 29. huhtikuuta 2023

Älä unohda näitä iS Clinicalin tuotteita

Tässä jutussa kerron iS Clinicalin tuotteista, jotka helposti jäävät huomiotta. Välillä joku tehokas ja tarpeellinen hoitotuote vain unohtuu ja on harmillista, kun hyvä tuote jää vähälle käytölle.



Tehohoitoa silmän ympärille ja huulille

C Eye Serum Advance (79€) on hyvin tehokas seerumirakenteinen silmänympäryksen hoitotuote. Tämä seerumi sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vähentää uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja kirkastaa ihon väriä. Seerumi on myös tehohoito silmäpusseihin, tummiin silmänympäryksiin ja kuivuudesta johtuviin ryppyihin. 
Seerumi on ohutta nestettä ja kannattaa ottaa hyvin varovasti sitä pipetillä, jottei se mene turhaan hukkaan. Sen aineenvaihduntaa parantava vaikutus on ainutkertainen ja mikään ei poista tummuutta ja turvotusta niin hyvin kuin tämä C Eye Serum Advance.
Youth Lip Elixir (78€) on huulihoito suunympäryksen ryppyihin ja juonteisiin. Nyt, kun Dermalogican suunympärystuote on lopetettu, tästä Youth Lip Elixiristä on tullut minun suosikkituote. Laitan sitä aamulla ja illalla suun ympärille samalla, kun laitan muut hoitotuotteet koko kasvoille. Minulla on toinen pakkaus yöpöydällä ja sipaisen vielä yhden kerroksen ennen kuin alan nukkumaan. 
Youth Lip Elixir on tärkeä tuote hidastamaan suunympäryksen juonteita. Oikeastaan muuta hoitoa ei kosmetologilla ole noihin ikäviin syviin pystyjuonteisiin suun ympärillä, kuin tämä ennaltaehkäisy. Se kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin eli noin nelikymppisenä. 


Kiinteytystä ja kosteutta

iS Clinicalin Firming Complex (50g 159€) on supertehokas kiinteyttävä seerumin ja voiteen välimuoto, jota käytetään seerumien tapaan. Rasvoittuvalla ja sekaiholla se riittää yksinkin kosteusvoiteena aamulla ja illalla. 
Firming Complex on sen verran tehokas, että se kihelmöi ja nipistelee hiukan levityksen jälkeen. Tuntuma laantuu noin vartissa ja lakkaa tuntumasta noin viikon käytön jälkeen, kun iho tottuu siihen. Firming Complex sisältää runsaasti uudistavia hedelmähappoentsyymejä ja niiden vaikutus tuntuu ja näkyy ihon hilseilynä. 
Tykkään itsekin käyttää tätä Firming Complexia, kun sillä saa parissa päivässä siistin tasaisen ihon pinnan. Rasvoittuvalla iholla sen huokosia supistava vaikutus tekee ihosta siistimmän ja hehkeämmän näköisen. 
Moisturizing Complex (50g 112€) kosteusvoide on aivan ihana ohut ja raikas hoitotuote aamulla ja illalla. Se imeytyy nopeasti ja keveydestään huolimatta siinä on todella paljon vaikutusta.
Moisturizing Complex kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ja on myös erinomainen meikinalusvoide. Nekin, jotka vierastavat kaikkia rasvoja yleensä, pitävät Moisturizing Complexista sen nopean imeytymisen vuoksi. Näin kesää kohti mentäessä se on kaikille ihotyypeille sopiva kosteusvoide, mutta talviaikaan se olisi liian kevyt ohuelle ja kuivalle iholle. Sitten, kun tarvitset uuden kosteusvoiteen kokeile Moisturizing Complexia.



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti