torstai 20. huhtikuuta 2023

Torjuntavoitto pigmenttiläiskistä

Tähän aikaan keväästä on jo viimeiset hetket torjua pigmenttiläiskien eli maksaläiskien syntyminen. On paljon helpompaa ennaltaehkäistä pigmenttiläiskien syntyminen, kuin yrittää niitä poistaa ja vaalentaa loppukesällä. 


Sekä Dermalogicalta että iS Clinicalilta löytyy tehokkaat tuotteet pigmenttiläiskien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.


Ennaltaehkäise pigmenttiläiskien syntyminen

Pigmenttiläiskät syntyvät todella helposti ja jo pari tuntia auringossa ilman aurinkosuojavoidetta nostaa ne näkyviin. Pigmenttiläiskiä kannattaa torjua kahdella eri tavalla, jotta tulos olisi mahdollisimman hyvä. Ensimmäinen asia on tehokas aurinkovoide viidenkympin suojakertoimella. 
Samanaikaisesti kannattaa käyttää pigmenttisoluja eli melanosyyttejä hajottavia hoitotuotteita. Nämä samat ohjeet toimivat kaikille, vaikka ei varsinaisia pigmenttimuutoksia vielä olisikaan. Iho pysyy tasaisen värisenä ja heleänä, kun aurinkosuojavoide on tarpeeksi tehokas ja hoitotuotteissa on mukana seerumi tai voide, joka vähentää pigmenttisolujen kasautumista. 
Sekä Dermalogicalla että iS Clinicalilla on omat hoitotuotteet pigmenttiläiskien torjuntaa varten. Niissä on hiukan eri vaikutusaineet ja ne toimivat eri tavalla. iS Clinicalin seerumi ja voide on myös elvyttävä, joten ne sopivat myös hidastamaan ihon vanhenemista. 
Dermalogican PowerBright -hoitolinja on tarkoitettu kaikenikäisille ja ne ovat kosteuttavia sen lisäksi, että torjuvat pigmenttiläiskiä. Huomioi, että Dermalogican PowerBright -linjan tuotteista on myynnissä myös pienet matkakoot. Nämä matkakoot riittävät 1-2 viikon käyttöön ja siinä ajassa alkavat jo hoitotulokset näkymään. Nämä matkakoot eivät jää pysyvästi myyntiin, joten ne kannattaa ostaa nyt heti.


Tuloksena heleä ja tasaisen värinen iho

iS Clinicalilla on kaksi pigmenttituotetta, jotka ovat seerumi ja voide. Brightening Serumia (15ml 94€ ja 30ml 162€) käytetään aamulla sekä illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle. Seerumi on hiukan täyteläisempi kuin yleensä seerumit ja siksi se on hyvä valinta yli viisikymppiselle ohuelle ja kuivalle iholle. 
Seerumin päälle iltaisin laitetaan Brightening Complex (173€), joka on ohut ja hyvin imeytyvä voide. Varsinkin helteisenä kesänä ohut ja kevyt yövoide on hyvä valinta. Päiväksi Brightening Serumin päälle suosittelen iS Clinicalin suosituimman aurinkosuojavoiteen Eclipse SK50 (59€) ja sitä on saatavilla värillisenä ja värittömänä. 
Kotihoito-ohjelmassa pitää olla koko ajan mukana myös tehokas kuorinta-aine. Kuorinnan jälkeen kaikki hoitotuotteet imeytyvät ja vaikuttavat paremmin ja kuorinta pitää ihon myös heleän raikkaana. 
Dermalogicalla on kolme tuotetta, joita voi käyttää yhdessä tai ottaa vaikka vain seerumi tai yövoide käytettäväksi muiden tuotteiden rinnalla. Tehokkain tulos tulee, kun kaikki PowerBright -tuotteet ovat käytössä yhtäaikaa.
PowerBright Dark Spot Serumia (105€) käytetään aamulla ja illalla puhtaalle iholle. Yöksi sen päälle laitetaan PowerBright Overnight Creme (93€), joka on ohut lähes geelimäinen yövoide. Aamulla seerumin päälle laitetaan PowerBright Moisturizer SK50 (78€), joka on aurinkosuojallinen päivävoide. 
Näistä tuotteista kannattaa ottaa käyttöön edes yksi, joka pitää ihon tasaisen värisenä.



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide (arvo 121€) ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti