maanantai 24. huhtikuuta 2023

Tarjoustuotteilla energiaa iholle

Tähtitarjouksien lisäksi hoitolassani on yleensä myynnissä joitakin tuotepakkauksia, joissa on edullinen yhteishinta ja tuotteet tulevat selvästi halvemmaksi näissä pakkauksissa, kuin yksittäin ostettuna. Kannattaa siis hyödyntää nämäkin hintaedut!


Dermalogican uudessa pakkauksessa on BioLumin-C seerumi ja kaupanpäälle kaksi matkakokoa samasta linjasta.


Dermalogican tarjousseerumit

Dermalogicallekin tuli muutama päivä sitten myyntiin BioLumin-C Serum -pakkaus (97€), jossa on myös matkakokoiset BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoide ja BioLumin-C Gel Moisturizer hoitovoide. Pakkauksen yhteishinta on siis jopa edullisempi kuin tuon seerumin yksinään (98€). Joten käytännössä tuo silmänympärysvoide ja hoitovoide ovat ilmaiset kaupanpäälliset. Nämä pikkukoot riittävät noin 1-3 viikon käyttöön. 
BioLumin-C Serum on nyt erityisen suositeltava, koska C-vitamiini on suorastaan vasta-aine auringon aiheuttamalle ihon vanhenemisprosessille. Pakkauksen mukana pääsee kokeilemaan nämä muutkin BioLumin-linjan C-vitamiinituotteet. Tuo BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoide on tämän hetken suosikkini, koska se vähentää turvotusta ja silmäpusseja. BioLumin-C Gel Moisturizer hoitovoide on myös suosittu näin kesäaikaan, koska se on ihanan ohut ja kuitenkin tehokas vaikutukseltaan.
Tähtitarjouksena oleva Smart Response Serum NYT 110€ (148€) älyseerumi on oma suosikkiseerumini, koska siinä on neljä tehokasta vaikutusta. Tämä seerumi kosteuttaa, kiinteyttää, rauhoittaa ärsytyksiä ja tasoittaa sekä kirkastaa ihon väriä. 
Monella iho reagoi tämän hetken siitepöly- ja katupölyvaiheeseen ja ärsytys nostaa näppylöitä sekä punoitusta. Tähän tilanteeseen Smart Response Serum on hyvä rauhoittamaan, mutta samalla siinä on runsaasti vaikutusaineita ihon kiinteyttämiseen ja kosteuttamiseen. 


iS Clinicalin tarjouspakkaukset

Tähtitarjouksena on iS Clinicalin Extreme Protect SK30 ja LIProtect SK35 NYT yht. 95€ (norm.121€). Extreme Protect SK30 on erinomainen päivävoide koko kesäksi ja se on hyvin kosteuttava ja hoitava. Pakkaus on 100g, joten se on tuplakoko verrattuna yleensä päivävoiteisiin. Ohuelle pintakuivalle iholle Extreme Protect SK30 on erinomainen päivävoidevalinta, koska siinä on paljon kosteutta hyvän uv-suojan lisäksi.
LIProtect SK35 huulivoide on tärkeä suoja aivan kaikille. Huulten ihosyöpä on lisääntynyt merkittävästi, eikä sitä voi pysäyttää muuten kuin lisäämällä huulten suojausta. Pieni huulivoidepuikko kulkee taskussa ja sitä kannattaa lisäillä päivän mittaan. 
iS Clinicalin Warm Up - Cool Down pakkaus 147€ (156€) sisältää Warming Honey Cleanser puhdistusgeelin ja Hydra Intensive Cooling Masque naamion ja se on loistava tehohoitoyhdistelmä koko kesäksi. Warming Honey Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistusgeeli, jota voi käyttää jopa päivittäin kasvojen pesuun. Hydra Intensive Cooling Masque on jäätävän viilentävä kosteusnaamio, minkä voi jättää vaikuttamaan koko yöksi. 
Mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän kannattaa käyttää erilaisia tehohoitoja kotona. Tämä Hydra Intensive Cooling Masque on ihanteellinen tehokosteuttaja, joka silottaa ihon ja kirkastaa ihon värin yhden yön aikana. 
Kolmas tarjouspakkaus iS Clinicalilla on Simple Skincare Set 125€ (147€) ja tässä paketissa on Cleansing Complex puhdistusgeeli ja Extreme Protect SK30 päivävoide. Tämän pakkauksen tuotteet riittävät 3-4 kuukautta ja niiden lisäksi tarvitaan vain silmänympärysvoide ja yövoide, niin kotihoitosysteemi on kunnossa.



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti