sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Talven jälkeen iho huutaa kosteutta

Moni asiakas, joka käy hoidoissa harvakseltaan, on tullut varaamaan kasvohoitoaikaa, kun iho on niin kiristävä ja kuiva. Tietysti kasvohoidon jälkeen kotihoitotuotteet vaikuttavat ja imeytyvät huomattavasti paremmin, joten kannattaa ensisijaisesti tulla kasvohoitoon.


Ihon tehokkaan kosteutuksen pohjana on säännöllinen, mutta hellävarainen kuorinta.


Kosteus ei imeydy, ellei ihoa kuorita

Joillakin on ollut käytössä hyviäkin kosteuttavia tuotteita, mutta hoitotulos on jäänyt vähäiseksi, koska ne eivät ole kunnolla imeytyneet. Aina on järkevintä hankkia tehokas, mutta hellävarainen kuorinta, joka parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä.
Suositeltavia kuorintatuotteita ovat jauhemaiset Daily Microfoliant (68€) ja Daily Milkfoliant (68€) sekä tehokkaampi iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque (119€). Daily Microfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja viime kesänä myyntiin tullut Daily Milkfoliant on tarkoitettu herkälle, ohuelle ja helposti punoittavalle iholle. 
Näiden kuorinta-aineiden jälkeen kosteuttavat hoitotuotteet imeytyvät huomattavasti paremmin. Tehokkainta kosteutta on Circular Hydration Serumissa (66€), joka imeytyy ihon syvempiin kudoksiin. Toinen superkosteuttava seerumi on iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (72€-112€), jota voi kesällä käyttää myös pelkkänä kosteusvoiteena.
Herkälle ja helposti punoittavalle iholle toimii kosteusvoiteena Calm Water Gel (53€), jota nimitän vesivoiteeksi. Calm Water Gel on geelimäinen, mutta sulaa lähes vesimäiseksi nesteeksi, kun sitä levittää iholle. Tämä voide on monen suursuosikki, koska se tuntuu niin ihanalta iholla ja se rauhoittaa ihon ärsytykset sekä punoitukset.


Kosteutta monessa muodossa

Silloin, kun pyritään korjaamaan ihon kosteustasapainoa, kannattaa käyttää useampia kosteuttavia tuotteita. Aikaisemmin kerroin seerumeista ja Calm Water Gel vesivoiteesta. Muitakin hyviä kosteusvoiteita löytyy ja suosituin voide on vanha kunnon Intensive Moisture Balance (100ml 78€). 
Intensive Moisture Balance sopii kaikille ihotyypeille ja myös ikääntyvälle ohuelle iholle. Nuoremmille kevyempi kosteusvoide on Active Moist (78€), joka sopii myös öljyisen rasvaiselle iholle.
Hoitosuihkeet ovat tehokas ja edullinen lisäkosteuttaja ja niistä tällä hetkellä suosituin on Hyaluronic Ceramide Mist (47€), jonka hyaluronihappo ja keramidit täyttävät juonteita ja ryppyjä. Herkistyneelle ja helposti punoittavalle iholle sopii Ultra Calming Mist (47€), joka on hyvin kosteuttava, mutta rauhoittaa myös punoituksia ja ihon ärsytyksiä. 



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide (arvo 121€) ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi22:40

    Dermalogican circulation hydration serum sekä hyaluronic ceramide mist päivittäisessä käytössä. Ihanan kosteuttavat tuotteet.

    VastaaPoista