perjantai 28. huhtikuuta 2023

Ihon hilseily on uudistumista

Tähän vuodenaikaan monella on huolena hilseilevä iho, jolle meikki ei levity kunnolla ja jää ikäviin kasoihin kuiviin kohtiin. Kasvohoito on paras konsti päästä hilseilystä, mutta tehokas ja oikein suunniteltu kotihoitokin auttaa.


Dermalogican uutuus Dynamic Skin Retinol Serum uudistaa ihoa kontrolloidun hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja nopeasti.


Hilseily poistuu kuorinnalla

Asiakkailla on usein se käsitys, että näkyvästi hilseilevää ihoa ei saa kuoria, jottei se kuivata lisää. Tämä on täysin väärä käsitys ja päinvastoin kuorintaa pitää lisätä. Ohut, kuiva ja vanheneva iho on helposti talvesta ja katupölystä niin kuivunut, että se näkyvästi hilseilee. Kyse ei ole mistään harvinaisesta tilanteesta. 
Paras kuorinta ohuelle ja herkälle iholle on Dermalogican Daily Milkfoliant (68€ ja pikkukoko 19€) ja sitä kannattaa käyttää vähintään joka toinen päivä ja mieluummin päivittäin. 
Hyvä kotihoito hilseilyyn on viikon tehokuuri, jolloin iho kuoritaan Daily Milkfoliantilla joka ilta ja sen jälkeen iholle levitetään runsas kerros Melting Moisture Masque (74€) naamiota, joka saa vaikuttaa yön ylitse. 
Aamulla naamion rippeet pestään huolella pois ihonlämpöisellä vedellä ja ensimmäiseksi laitetaan Dermalogican Circular Hydration Serum (66€) kosteusseerumi ja sen päälle voiteeksi Intensive Moisture Balance (78€). Näiden päälle voi vielä levittää Barrier Repair (53€) suojavoiteen, joka lisää ihon omaa suojakerrosta. Barrier Repair on erinomainen suoja katupölyä vastaan ja sitä kannattaa kaikkien käyttää koko kevään.


Retinoli aiheuttaa hilseilyä

Retinoli on nyt hyvin suosittu kosmetiikan vaikutusaine ja se saattaa aiheuttaa näkyvää hilseilyä. Dermalogican uutuus Dynamic Skin Retinol Serum (98€) on siitä poikkeuksellinen retinoliseerumi, ettei se aiheuta hilseilyä, vaan iho uudistuu rauhallisesti. 
Dynamic Skin Retinol Serum on monipuolinen vaikutusaineyhdistelmä, jonka kosteuttavat tehoaineet kompensoivat retinolin hilseilyttävän vaikutuksen ja iho uudistuu kontrolloidusti. Olen aina vähän epäluuloinen retinolituotteita kohtaan, mutta tämä Dermalogican uutuus on paras koskaan käyttämäni retinolituote. Se ei todellakaan aiheuta näkyvää hilseilyä edes minun rutikuivalla ihollani.
Sitävastoin kokeilin erästä uudehkon luomusarjan retinolivalmistetta, koska haluaisin löytää oikeasti tehokkaan ja luotettavan luomusarjan. Tämä retinolituote aiheutti muutamassa päivässä sellaiset hilseläiskät, että hävetti jo tulla töihin. Harmittelin myös, kun en seurannut tarpeeksi tarkkaan milloin hilseily alkoi ja se ehti todella pahaksi. 
Onneksi on tuo Melting Moisture Masque, jonka laitoin aamuisinkin ja jätin meikin alle. Aluksi iho näytti hiukan kiiltelevältä, mutta tunnin kuluttua kiilto oli jo tasoittunut. Päivän mittaan sumuttelin kasvoille Hyaluronic Ceramide Mist (47€) hoitosuihketta. Joka ilta kuorin Daily Milkfoliantilla ja noin 3-4 päivän tehohoidon jälkeen hilseily loppui ja meikkikin levittyi taas kunnolla.




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti