tiistai 11. huhtikuuta 2023

Helppoa hoitoa hoitosuihkeilla

Hoitosuihkeet ovat laiskan ihonhoitajan pelastajat ja niillä saa myös nopeasti lisäapua rutikuivalle ikääntyvälle iholle. Niillä korvataan myös aikaisemmat kasvovedet, joilla pyyhittiin iho puhdistuksen jälkeen. 


Hoitosuihkeet ovat helppoja ja nopeita käyttää sekä myös edullisia.


Edullisia ja helppoja

Sen lisäksi, että hoitosuihkeet ovat helppoja ja nopeita käyttää, ne ovat myös edullisia. Hoitosuihkeissa on paljon vaikutusaineita ja ne levittyvät ohuena sumuna iholle, niin tuo yksi pullo on ihan hämmästyttävän riittoisa. Olen itse käyttänyt koko talven iS Clinicalin Copper Firming Mist (45€) kiinteyttävää hoitosuihketta monta kertaa päivässä ja sitä on vieläkin jäljellä. Arvioisin, että se riittää noin kolmisen kuukautta. 
Harmillista, että olen tavallaan unohtanut kirjoittaa tästä Copper Firming Mist suihkeesta, vaikka se on aivan loistotuote. Sen kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus on hyväksi kaikille yli kolmekymppisille. Ellet ole sitä vielä kokeillut, se kannattaa ottaa nyt käyttöön. 
Hoitosuihkeita käytetään kasvoveden tapaan aina puhdistuksen jälkeen ja sen lisäksi niitä voi sumuttaa iholle pitkin päivää ja jopa meikin päälle. Puhdistuksen jälkeen hoitosuihke tasapainottaa ihon ph:n, neutralisoi veden kuivattavaa vaikutusta ja lisää seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytymistä. 


Hoitosuihkeita on moneen tarkoitukseen

Perinteisen kasvoveden vaikutuksia omaa eniten Multi-Active Toner (47€) ja siksi se sopii myös epäpuhtaalle iholle. Multi-Active Toner on myös edullisin hoitosuihke, koska pullon koko on 250ml. Tämä hoitosuihke supistaa huokoset, palauttaa pesun jälkeen ihon normaalin ph:n ja vähentää tulehduksia aiheuttavien bakteereiden toimintaa. 
Uusin hoitosuihke on Hyaluronic Ceramide Mist (150ml 47€), joka vasta huipputuote onkin! Sen sisältämät keramidit täyttävät ihon juonteita sekä ryppyjä ja ihosta tulee paljon sileämpi. Varsinkin yli viisikymppiset kuivaihoiset hyötyvät Hyaluronic Ceramide Mistin käytöstä ihan näkyvästi, koska kosteuden ja keramidien yhteisvaikutus tasoittaa ja silottaa pikkuryppyjä näkyvästi. 
Herkälle ja punoittavalle iholle on tarkoitettu Ultra Calming Mist (177ml 47€) on tärkeä hoitotuote couperosa- ja ruusufinni-iholle. Muutaman viikon käytön jälkeen se hillitsee ihon punakkuutta ja ennaltaehkäisee couperosan syntymistä. Varsinkin saunan jälkeen se on nopea apu punoittavalle, kuumottavalle ja kiristävälle iholle.
Antioxidant Hydramist (150ml 50€) oli aikaisemmin suosituin näistä hoitosuihkeista, mutta nyt tuo uudempi Hyaluronic Ceramide Mist alkaa hätyytellä sen ykköstilaa. Kuitenkin on hyvä muistaa, että Antioxidant Hydramistin tärkein vaikutusaine on antioksidantit, jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota. Siksi Antioxidant Hydramist on erittäin suositeltava kesäaikaan ja sitähän voi käyttää jonkun muun hoitosuihkeen rinnalla. 
Dermalogican Clear Start -nuorten linjan Micro Pore Mist (118 ml 22€) normalisoi ihon talineritystä ja tappaa tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa. Micro Pore Mistiä kannattaa suihkauttaa myös selkään ja rintakehään, joissa myös on murrosikäisenä taipumus finneihin. 




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Active Moist kosteusvoide + 5 paria iS Clinicalin Active Peel System -hoitolappuja ja aikaa osallistua 17.4.-23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:33

    Multi activ toner kuuluu rutiiniini, hyvä tuote! T. AnneM

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:19

    Active moist on hyvä hoitovoide.

    VastaaPoista