lauantai 1. huhtikuuta 2023

Yhen illan juttu hoitolassa onnistui täysin!

Olen tosi tyytyväinen, että eilinen Yhen illan juttu onnistui hoitolassa ihan yhtä hyvin kuin Pimeän kaupan illatkin. Hiukan pelkäsin jääkö tapahtuma kovin vaisuksi, kun se järjestetään vasta ensimmäistä kertaa. En uskaltanut ennalta odottaa yhtään mitään, vaikka tarjoukseni ovat paremmat kuin koskaan ennen. Kaikki tarjoukset jatkuvat vielä verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla YIJ23.


Yhen illan juttu jatkuu verkkokaupassa vielä koko viikonlopun koodilla YIJ23


Siirsin alennukset asiakkaille

Nyt on ensimmäinen kerta, kun pystyin kokoamaan kokonaisia tuotepaketteja -30-35% alennuksella. Käytin paljon aikaa laskemiseen sekä suunnitteluun ja aika monta sunnuntaita meni työn merkeissä. Ajattelin sitä, että hoitolani on Suomen kolmen parhaan ja suurimman Dermalogica-pisteen joukossa, niin kyllä sen jotenkin pitää asiakkaillekin näkyä. 
Varmaan jo väsytin maahantuojat, jotta sain hyviä kauppoja, joiden alennukset siirsin suoraan asiakkaille. Sehän on asiakkaiden ansiota, että pystyn pikkukaupungissa kilpailemaan isojen Dermalogica-hoitoloiden kanssa, joissa on monta kosmetologia työssä. 
Nyt pitää kiittää myös kotiväkeäni, että pystyn viikonloppuinakin uppoutumaan työasioihin. Teen suunnitelmia ja laskelmia yleensä sohvalla selälläni ja meillähän ei koskaan voi olla paikallaan yksin, koska heti joku karvalapsi parkkeeraa syliin nukkumaan. Sitten, kun kaikki viisi on päälläni umpiunessa, mieheni ystävällisesti juoksuttaa minulle ruokaa ja juomaa. Nykyisin siirryn jo sohvalta sänkyyn töitä tekemään, kun sohva käy aika ahtaaksi kuudelle hengelle.
Joka tapauksessa olen tyytyväinen, että työni tulokset huomioitiin ja tuotepaketit tekevät kauppaansa. Niitä on rajallinen määrä, mutta vielä niitä riittää. Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 2.4. klo 24.00 asti koodilla YIJ23


Tuotepaketit olivat suosittuja

Perjantain suosikkituote oli tietenkin Dermalogican Intensive Moisture Balance 100ml (78€-20%) ja moni osti lapsilleen tai äidilleen tuotepaketin, jossa on Intensive Moisture Balance 50ml & Special Cleansing Gel 250ml NYT yht. 60€ (norm.91€). Myös matkakokoisista tuotteista Intensive Moisture Balance NYT 14€ (norm.19€) oli suosituin. Tätä Intensive Moisture Balancen suosiota ei voita kyllä mikään. Joissakin hoitoloissa suosituin on Skin Smoothing Cream (78€-20%), mutta suurin osa asiakkaistani on yli nelikymppisiä ja he tarvitsevat täyteläisempiä tuotteita.
Myös BioLumin-C paketti 30ml seerumilla NYT 160€ (norm.243€) tai 59ml seerumilla NYT 190€ (norm.293€) oli eilen hyvin suosittu ja siinähän on kaikki kolme BioLumin-C tuotetta eli BioLumin-C Serum, BioLumin-C Eye Serum ja BioLumin-C Gel Moisturizer, joista kaikista saa yksittäin ostettuna sen -20% alennuksen koodilla YIJ23.
Hyvin moni vakioasiakas on jo käyttänyt näitä C-vitamiinituotteita, joten he tiesivät mitä ostavat. 
Ilokseni myös aurinkosuojatuotteita ostettiin kohtuullisen hyvin. Nyt tietysti enemmän kuin aikaisemmissa pimeän kaupan illoissa, jotka olivat helmikuun loppupuolella. Aurinkoiset päivät muistuttavat, että ihoa kannattaa suojata. Aurinkosuojallisista tuotteista suosituimmat olivat eilen Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€-20%) ja iS Clinicalin Eclipse SK50 (59€-20%) ja tuo värillinen versio alkaa olla suositumpi kuin väritön. 
Siitä olen erityisen ilahtunut, että LIProtect SK35 (29€-20%) huulivoide oli melkein jokaisen ostoslistalla. Suosittu oli myös paketti, jossa on Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 NYT yht. 80€ (norm.121€)
Kuitenkin aurinkosuojatuotteiden ostot pitäisi noin nelinkertaistua, jotta voisin ajatella jokaisen asiakkaani käyttävän aurinkosuojavoidetta. Jos vertaan ihan tähän Intensive Moisture Balanceen, niin sitä myin eilen yksinään kolme kertaa enemmän kuin kaikkia aurinkosuojallisia tuotteita yhteensä. 
Tässä on syy, miksi jatkuvasti niistä kirjoitan ja jokaiselle muistutan. Tuntuu myös siltä, ettei tietoa auringon vaaroista ole ihmisillä yhtään sen enempää kuin kymmenen vuotta sitten. Aina tuntuu olevan yhtä paljon ihmisiä, jotka kuulevat minulta ensimmäisen kerran, että ihollakin voi olla syöpää ja sitä aiheuttaa aurinko. 


Yhen illan juttu vielä verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla YIJ23


❤️ Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque ja aikaa osallistua 3.4.-23 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti