tiistai 18. huhtikuuta 2023

Tähtitarjoukset ihosi terveydeksi ajalle 18.4.-1.5.


Nämä ihoasi tehokkaasti hoitavat ja suojaavat Tähtitarjoukset ovat voimassa 1.5.-23 asti.


Pidä ihosi terveenä

Yritän nyt joka välissä tuoda esiin aurinkosuojavoiteiden tärkeyden ja teen tarjoushintoja melkein tappiolla. Koen tärkeäksi osaksi työtäni herättää ihmiset suojaamaan ihoaan ja tiedostamaan uv-säteilyn haittavaikutukset. 
Kasvohoitoasiakkaissani on paljon itseni ikäisiä ja näen ihosta, että osa vanhenemisoireista on uv-säteilyn aiheuttamaa. Toivoisinkin, että seuraava sukupolvi tekisi kaikkensa, jottei iho vanhenisi ennenaikaisesti uv-säteilyn vuoksi. Samalla, kun estetään auringon vanhentavaa vaikutusta vähennetään myös sairastumista ihosyöpään. 
Tämän hetken suomalaisten tilastojen mukaan kasvojen alueen aurinkokeratoosin lisääntyminen on saatu pysähtymään, mutta huulien alueen ihosyöpä on lisääntymään päin. Tiedon leviäminen auttaa siihen, että ihon sairastuminen vähenee, kun suojautuminen lisääntyy.
Tämän takia halusin tehdä ekstraedullisen tarjouksen Extreme Protect SK30 päivävoiteesta ja LIProtect SK35 huulivoiteesta. Nyt saat kummatkin lähes pelkän päivävoiteen hinnalla. Extreme Protect SK30 on 100g pumppupullo, joka on tuplakoko verrattuna yleensä voiteisiin. Tämä päivävoide on hyvin hoitava ja sopii kuivallekin iholle yksinään käytettäväksi. Meikinalusvoiteena Extreme Protect SK30 on hyvin toimiva ja sen päälle meikkivoiteet tai puuterit levittyvät hyvin ja myös pysyvät siistinä koko päivän.


Älyseerumi on monen vaikutuksen yhdistelmä

Älyseerumi eli Smart Response Serum on neljän erilaisen vaikutuksen yhdistelmä ja seerumin molekyylit vapauttavat juuri niitä vaikutusaineita, mitä iho sillä hetkellä tarvitsee. Dermalogican seerumeista tämä on oma suosikkini ja täydellinen valinta ohuelle, kuivalle ja rypistyneelle iholle.
Smart Response Serum kosteuttaa, kiinteyttää, rauhoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Seerumi reagoi ihon mikromuutoksiin ennen kuin ne edes näkyvät iholla. Nykypäivän stressaavaan elämään Smart Response Serum on täydellinen vastaus, koska se reagoi nopeasti iholla tapahtuviin muutoksiin. 
Stressi näkyy iholla usein punoituksena ja herkkyytenä ja väsymys samentaa ihonväriä. Smart Response Serum ennaltaehkäisee näitä ihon muutoksia ennen kuin ne ilmestyvät näkyviin. Koin tämän konkreettisesti vuosi sitten, kun elämäni oli hyvin hektistä dementoituneen isäni hoidossa. Normaalin talven kuivuuden lisäksi ihoni punoitti hyvin herkästi ja kuivuus muuttui kutiseviksi punoitusläiskiksi. Otin käyttöön älyseerumin ja noin viikon käytön jälkeen punoitukset häipyivät ja kuivuus helpotti tyystin. 
Näen vatkuvasti asiakkaillani stressin aiheuttamia iho-ongelmia ja Smart Response Serum on ainoa tuote, joka vaikuttaa tehokkaasti moneen ongelmaan yhtäaikaa. Suosittelen Smart Response Serumia kaikille yli kolmekymppisille ja sitä kannattaa käyttää aamuin sekä illoin.




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi09:00

    Aurinkosuojaa kannattaa kyllä käyttää. Nuorena tuli käytettyä luonnonkosmetiikkaa ja silloin niiistä ei löytynyt suojakertoimellista päivävoidetta ja kun en ottanut aurinkoa, mennä porskutin ulkona kaiket päivät. Nyt kasvoilla on tummia pigmenttimuutoksia, jotka harmittavat kovasti.

    VastaaPoista