tiistai 25. huhtikuuta 2023

Vanheneva iho kaipaa täyteläisyyttä

Olen miettinyt hyvin perusteellisesti kuusikymppisen ihon hoitoa, koska se on minulle myös omakohtaista. Nyt pystyn antamaan asiakkaille parhaat ohjeet, kun olen itse käytännössä kokenut, mitä kannattaa tehdä.


Ikääntymisen merkkejä voi poistaa tehokkaasti säännöllisellä Dermatude-hoidolla sekä laadukkailla kotihoitotuotteilla.


Vanheneminen poistaa kasvoista pyöreyden

Kasvojen vanheneminen koostuu monesta asiasta, eikä siinä auta edes plastiikkakirurgia yksinään. Nuoressa ihossa on kasvojen luiden päällä ohut rasvakerros, joka tekee ihosta pehmeän ja pyöreän. Samoin nuoren ihosolukko on pyöreää ja joustavaa. Ihmisen ihosolukko uusiutuu täysin 3-6 viikossa ihmisen iästä riippuen ja mitä vanhempi on sitä hitaammin solut uudistuvat.
Nuori ja tuore ihosolu on kuin pyöreä ilmapallo, jonka sisällä on geelimäistä soluväliainetta. Tällaiset ihosolut tekevät ihostakin joustavan ja kuulakkaan. Sitten, kun solu vanhenee, se litistyy, menettää joustavuutensa ja soluväliaine vähenee ja muuttuu kellertäväksi. Nuorella iholla uusi syntyvä ihosolu työntää edellään pois tämän vanhan jo joustavuutensa menettäneen solun. 
Ikääntyessä uusia ihosoluja syntyy hitaammin, eivätkä vanhat kuolleet solukot hilseile pois ilman kuorintaa. Ihon pintaan kertyy kellanharmaata kovaa ja kuivunutta solukkoa, joka syventää ryppyjä ja lisää niitä. Iho alkaa roikkua ihan kuin se olisi pari numeroa liian suuri, kun sen alla ei enää olekaan pehmeää rasvapatjaa. Plastiikkakirurgi voi leikkauksella poistaa venyneen ihon, mutta uutta rasvapatjaa ei vanhan tilalle kunnolla saa. Siihen tehdään rasvansiirtoja, mutta sen vaikutus kestää vain kuukausia. Myös implanteilla voi poskipäitä nostaa, mutta se muuttaa kasvojen ulkonäköä muutenkin. 


Ikääntymisen merkkejä voi poistaa

Silloin, kun harkitsee plastiikkakirurgiaa, on huomioitava se, ettei iho ole kovin kaunis leikkauksen jälkeenkään, jos se on kirjava, kuiva ja hilseilevä. Heleä ja tasainen ihon väri saadaan kosmetologin hoidoilla ja mielestäni sen kaunistava vaikutus on suurempi kuin kiristetyn nahan. 
Vanhetessa pitää ihoon saada pyöreyttä lisää kaikin keinoin ja ihon väri täytyy saada tasaiseksi. Ensimmäisenä suljetaan pois auringon valo, joka on pahin haittatekijä iholle. Sitten tarvitaan runsaasti kosteutta ja kuorintaa, jotka pitävät ihosolut joustavina ja pyöreinä, eikä kuollut solukko jämähdä ihon pintaan harmaana kerroksena. 
Tähän tarvitaan säännöllinen Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljän hoidon sarja 620€) noin 3-6 viikon välein ja oikein valitut kotihoitotuotteet. Viimeistään viisikymppisenä kannattaa siirtyä vain kosmetologin myymiin hoitotuotteisiin, joiden vaikutus on moninkertainen verrattuna kempparisarjoihin. Samalla vaivalla levittää iholle tehokkaasti vaikuttavan tuotteen, kuin vähemmän hoitavankin. Tehokkaasti vaikuttavat tuotteet riittävät käytössä muita pitempään. 
Olen itse hyvin tyytyväinen näihin hoitokeinoihin ja näen myös asiakkailla miten hyvin tämä hoitosysteemi tehoaa. Hoitotuotteisiinkin tulee uutuuksia, jotka tekevät ihosolukosta täyteläisemmän ja ihosta pyöreämmän. Dermalogican uutuus Phyto Nature Oxygen Cream (144€) on hyvä esimerkki tehokkaasta voiteesta, joka täyttää uurteita ja tuo ihon pintaan lisää pyöreyttä. Phyto Nature Oxygen Cream on tehokkaasta vaikutuksestaan huolimatta kevyt kuin ilma. En ole koskaan ennen kokenut näin ohutta voidetta, jossa on niin paljon vaikutuksia. Phyto Nature Oxygen Cream sopii yöksi sekä päiväksi ja uskon siitä tulevan hellekesän suosikkivoide. 





⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Extreme Protect SK30 päivävoide & LIProtect SK35 huulivoide ja aikaa osallistua 1.5.-23 asti.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi14:43

    Tosi tyytyväinen olen ensimmäisen Dermatude-hoito jälkeen 💜

    VastaaPoista