sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Älä missaa Daily Milkfoliantin tarjousta!


Hyvää äitienpäivää!Nyt on viime hetket aikaa käyttää kuorinta-ainetarjous Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) ja iS Clinicalin Environmental Protection Collection NYT 129€ (197€). Nämä Tähtitarjoukset kannattaa hyödyntää, niin ihon kotihoito tulee edullisemmaksi.


Herkän ja kuivan ihon kuorinta

Daily Milkfoliant on kuorintatuote, jota en uskonut olevan olemassakaan. Se tuli myyntiin noin vuosi sitten ja sen myötä käsitykset kuorinta-aineista muuttuivat täysin. Mikään muu kuorintatuote ei samalla rauhoita ja kosteuta herkkää ja ohutta ihoa.
Tunne iholla on täysin erilainen kuin kuorinnan jälkeen yleensä. Iho tuntuu rauhoittuneelta ja hyvin kosteutetulta, mutta kuitenkin puhtaalta. Daily Milkfoliant on ihan saman tyyppinen jauhe kuin sen sisarukset Daily Microfoliant ja Daily Superfoliant. Kaikki kolme kuorintatuotetta ovat saman hintaisia eli normaalikoko 68€ ja pikkukoko 13g 19€. 
Nämä jauhekuorinnathan ovat myös hyvin riittoisia ja tuosta normaalikokoisesta saa noin 60-80 kuorintakertaa. Ne lukijat, jotka eivät ole tähän mennessä uskaltautuneet kuorimaan ihoaan, voisivat nyt ottaa käyttöön Daily Milkfoliantin. Jokaisen iho tarvitsee kuorintaa, koska muuten ihon pintaan kerääntyy paksu ja harmaa kerros kuollutta solukkoa. 


Yhdistä tehokuuri Dermatude-kasvohoitoon

Kesä ja lomailukausi on yleensä hyvä ajankohta tehdä Dermatude-kasvohoitosarja (177€ ja neljän kerran sarja 620€). Monella työaika on niin hektistä, että on vaikea sovitella neljää Dermatude-hoitoaikaa peräjälkeen. Varsinkin, kun minunkin ajanvarauskirja on aika täynnä. 
Siksi moni vakioasiakas ottaa kesälomalla neljän hoitokerran sarjan ja ylläpitää hoitotulosta muulloin 4-6 viikon välein. Tätä kasvohoitosarjaa tehostaa huomattavasti, kun kotona käytetään hoitoa tukevia tuotteita.
Tämä Environmental Protection Collection NYT 129€ (norm.197€) on juuri sopiva tuoteyhdistelmä lisäämään sarjahoidon vaikutuksia. Pakkauksessa on kolme pikkukokoa seerumeita, jotka riittävät noin 3-4 viikkoa käytössä. Super Serum yöksi, GeneXC päiväksi ja C Eye Serum Advance+ silmänympäryksille aamulla sekä illalla. 
Näiden seerumien lisäksi pakkauksessa on normaalikokoinen eli 100g Extreme Protect SK40 aurinkosuojavoide värittömänä ja matkakoko Cleansing Complex puhdistusgeeliä. 
Tämä pakkaus on todella edullinen, koska Extreme Protect SK40 maksaa jo yksinäänkin 102€. Jos kesällä on juhlia tiedossa, kannattaa käyttää tämä iS Clinicalin tehokuuri, vaikka ei hoitoihin ehtisikään. Jo muutaman viikon tehokas kotihoito ennen juhlia silottaa, tasoittaa ihon väriä ja virkistää ihoa. Huom. Tähtitarjoukset enää ma 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus (arvo 197€) ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti