keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Kosmetiikkakokeiluja

Kokeilen ja tutkin jatkuvasti markkinoille tulevaa kosmetiikkaa ja seuraan myös, miten aikaisemmat hoitosarjat uudistuvat. En välttämättä tarvitse hoitolaan mitään lisämyyntituotteita, mutta haluan pysyä ajan tasalla.


Laatuun voi luottaa - Xtreme Lashes silmämeikit pysyvät siistinä koko päivän.


Uutuuksia tulee jatkuvasti

Uusia kosmetiikkasarjoja tulee Suomeen niin vauhdikkaasti, etten voi ymmärtää, miten niille kaikille löytyy ostajia. Maahantuojien määrä on lisääntynyt huimasti ja uusimmat yritykset lähtevät liikkeelle hyvin heppoisin eväin. Minä en edes kokeile tuotteita, ellen tunne niiden maahantuojaa. Suomessa on muutama jo 1980-luvulla toiminnan aloittanut maahantuoja, jonka myymiä kosmetiikkauutuuksia kokeilen lähes aina. Heillä on vakaa maine hyvinä maahantuojina, jotka tukevat jälleenmyyjiään ja järjestävät koulutuksia. En ostaisi koskaan maahantuojalta, joka ei järjestä koulutuksia ja pidä jälleenmyyjiensä tietotaitoa ajantasalla.
Syy, miksi nyt kirjoittelen kokeiluistani, liittyy kevään meikkiuutuuksiin. Olen jo vuosikausia käyttänyt silmämeikkiin vain Xtreme Lashes meikkikyniä ja ripsivärejä. Selailin maahantuojien sivustoja ja ajattelin kokeilla uusia kevään värejä. Olen edelleen yhtä innostunut uusista tuotteista, kuin vuonna 1980, kun avasin hoitolan. Tilasin eräältä toiselta merkiltä vihreän ja turkoosin luomivärin, jotka olivat kynämäisiä ja samalla ostin sarjan ripsivärin ja huulipunan. Tein aamulla töihin lähtiessäni meikin uusilla tuotteilla ja ne tuntuivat ihan hyvin levittyviltä. Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta katsoessani peiliin puolenpäivän aikaan, olin varsinainen sottapytty.
Olen tottunut aina siihen, että meikki tehdään aamulla kunnolla ja se kestää iltaan asti ilman korjailuja. Minulla ei ole aikaa tai viitseliäisyyttä korjailla meikkiä kesken päivän, eikä siihen ole ollut tarvettakaan Youngbloodin ja Xtreme Lashesin meikkejä käyttäessäni. 


Halvalla ei saa hyvää

Minun ei olisi edes pitänyt tilata niitä meikkejä, koska niiden hinta oli niin edullinen, että jo se herätti epäilyni. Valitettava totuus on, että laatu ja hinta kulkee käsikädessä, eikä halpistuotteet ole hyvälaatuisia. Nuo kokeilemani meikit olivat kyllä pohjanoteeraus, koska muutaman tunnin päästä ne olivat suorastaan kadonneet ja levinneet pitkin silmänympärystää. 
Olin ostanut saman sarjan puhdistusmaidon ja kosteusvoiteenkin, mutta niidenkin käyttö loppui yhden kerran jälkeen. Puhdistusmaito ei huuhtoutunut kunnolla vedellä pois ja iholle jäi tahmea kerros. Raaka-ainelistan mukaan tuotteessa olikin mineraalirasvoja ja nehän eivät liukene veteen. Sama oli kosteusvoiteen kohdalla, että raaka-aineet eivät olleet vesiliukoisia ja koin sen heti jättävän kalvon ihon pintaan. 
Olin harmistunut niiden kuluttajien puolesta, jotka ostavat tämän tyyppistä kosmetiikkaa suurin odotuksin ja tulos on ihan surkea. Tämä onkin kokeilujeni tarkoitus, että tiedän tasan tarkkaan, miten myymäni tuotteet käyttäytyvät. Ellen itse pidä jostain tuotteesta, en ota sitä myyntiin ollenkaan. 
Tähtitarjoukset 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.

Eilisen arvonnan 2.5.-23 voitti Eija Luoma, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti