torstai 4. toukokuuta 2023

Kesällä iho tarvitsee kuorintaa

Kuorinta on todella tärkeä hoitoaine iholle ja sen voi jokainen itse todeta, kun ottaa sen säännölliseen käyttöön. Iho voi paljon paremmin ja näyttääkin paremmalta, kun harmaa hilseily poistuu ja näpyt sekä kuivuus vähenevät.


Tähtitarjous Daily Milkfoliant on mikrokuorinta, joka sopii päivittäiseen käyttöön.


Aurinko lisää kuorinnan tarvetta

Oma kokemukseni ja näkemykseni on se, että aurinko on varsinainen tappaja ihosoluille ja lopulta jopa koko ihmiselle. Auringon valo ja lämpö on ihanaa, mutta kaikki muu vain tuhoaa ihoa. Oma suhteeni aurinkoon on ehkä liiankin herkkä, mutta koen ihosolujen huutavan apua, kun ne joutuvat uv-säteilyn kohteeksi. 
Joka tapauksessa kuolleen ihosolukon määrä moninkertaistuu aurinkoisena vuodenaikana ja ihon tarve kuorintaan on huomattavasti suurempi. Tähtitarjouksessa oleva Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) on kuorintatuote, joka sopii herkälle ja ohuellekin iholle. Se on vähän kuin maitojauhetta, jota otetaan kädelle noin puoli teelusikallista ja siihen sekoitetaan hiukan vettä. Syntyy kevyesti vaahtoava seos, jolla pestään kasvot. Kuorinta ei tarvitse mitään vaikutusaikaa, vaan se ehtii sulattamaan kuolleen solukon irti pelkästään pesun aikana. 
Daily Milkfoliant kuorinnan käyttö on nopeaa, helppoa ja edullista. Nyt ei voi enää vedota kiireiseen elämäänsä, ettei muka ehtisi tehdä kuorintaa. Yksi minuutti elämästä ihon hyvinvoinnin hyväksi ei ole suuri panostus omaan terveyteen.


Mikrokuorinnan rinnalle tarvitaan lisätehoa

Daily Milkfoliant kuuluu mikrokuorintoihin, jotka poistavat vain täysin kuollutta solukkoa ja kesällä niitä voi käyttää joka päivä. Niiden rinnalla voi käyttää 2-3 kertaa viikossa tehokkaampaa kuorintaa, joka sulattaa myös puoliksi kuolleita ihosoluja. 
Tehokkaampia kuorinta-aineita ovat iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masque (119€) ja Dermalogican Multivitamin Thermafoliant (67€). Hyvään ihon kotihoitoon tarvitaan mikrokuorinta ja vahvempi kuorinta, joka yleensä sisältää myös mekaanisesti kuorivia rakeita. Hoitolassani myytävissä tuotteissa ei ole mikromuoveja, jotka saastuttavat maailman meriä ja sairastuttavat vesieläimiä. Juuri kuorinta-aineiden rakeet ovat hankalimpia mikromuoveja, mitä kosmetiikassa on, mutta käyttämällä näitä korkeatasoisia hoitotuotteita, ei itse ole lisäämässä ympäristön saastemäärää.
Tähtitarjoukset 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti