tiistai 9. toukokuuta 2023

Tee ihollesi tehokuureja 3-4 kertaa vuodessa

Tähtitarjouksessa oleva iS Clinicalin Evironmental Protection Collection NYT 129€ (197€) on erinomainen tehohoitopakkaus talven jälkeen. Hyvään kotihoitoon kuuluu muutaman kerran vuodessa tehtävä tehohoitokuuri.


Ihminen arvostaa itseään silloin, kun hoitaa itsensä hyvin.


Tehokuuri virkistää ihon

Silloin, kun käy säännöllisesti 4-8 viikon välein kasvohoidossa, niin kuin suurin osa vakioasiakkaistani, tehohoitokuuria kotihoidossa ei välttämättä tarvita muulloin, kuin erittäin rasittavassa elämän vaiheessa. Verkkokaupan asiakkaat, jotka eivät käy hoidoissa, voivat korvata kasvohoidon puutetta tehohoitokuurilla parin kuukauden välein. 
Kasvohoitoa näillä tehokuureilla ei korvata kuin joissain tapauksissa. Minun tekemät erikoishoidot Nanolift ja Dermatude sekä Fire & Ice -hoito eivät ole korvattavissa millään kotihoidolla. Kuitenkin tiedän, että monessa hoitolassa tehdään kasvohoitoja hyvin vähäisillä vaikutuksilla. Pelkän kasvohieronnan ilman mitään hoitolaitteita voi hyvinkin korvata esimerkiksi tällä Environmental Protection Collection -kuurilla.
Tämä pakkaushan sisältää Cleansing Complex -puhdistusgeelin (60ml) sekä kolme pikkukokoa seerumeja: C Eye Serum Advance+ silmän ympärille, GeneXC päiväksi ja Super Serum yöksi ja nämä seerumit riittävät käytössä noin 2-3 viikkoa. Pakkauksessa on myös Extreme Protect SK40 voide 100g eli tuplakokona. Tämä aurinkosuojavoide riittää noin 3-4 kuukautta jokapäiväisessä käytössä.
Tehokuuri saa ihon toiminnot kunnolla liikkeelle ja iho siliää, ihonväri kirkastuu ja tasoittuu. Tämä tarjouspakkaus sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkkä couperosa-iho voi näitä käyttää. 


Nauti ihonhoidosta

Ihonhoidosta ei kannata tehdä turhan monimutkaista tai vaativaa. Minusta ihonhoito on iloa ja mielihyvää tuottavaa itsensä hyvänä pitoa. Ihminen arvostaa itseään silloin, kun hoitaa itsensä hyvin. Tässä arvostuksessa meillä suomalaisilla on vääristymä. Usein pelätään, että olenko turhamainen ja itsekeskeinen, kun hoidan itseäni. Joskus myös perheenjäsenet liittyvät tähän mollaamiseen, että vaimo tai äiti on itsekäs, kun käyttää rahaa ja aikaa itseensä. Oman sukupolveni miehillä, näillä tämän hetken kuusikymppisillä on monella se käsitys, että nainen ei saisi käyttää itseensä rahaa. Toivon todella, että nuoremman sukupolven miehet ovat kasvaneet siihen, että ihminen saa hoitaa itseään.
Tällaiset hoitokuurit tuottavat itselleni motivaatiota kotihoitoon. Aina on kiva kokeilla jotain uutta ja nähdä tulokset. Sitä ei kannata pelätä, että tekee jotain väärin. Ihonhoito ei ole tähtitiedettä, eikä siihen voi antaa millimetrin tarkkoja ohjeita. Mitään suurta virhettä ei tule, vaikka käytetään yöseerumia päivällä tai päinvastoin. Ota ilo irti näistä arkielämän pienistä juhlahetkistä ja nauti ihonhoidosta!

Tähtitarjoukset 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti