maanantai 15. toukokuuta 2023

Dermatude on tehokas vanhenevan ihon kasvohoito

Kasvohoitojen vaikutusta on hyvin vaikea kuvailla, ellei ihminen pääse hoitoa itse kokeilemaan. Ei ole olemassa mitään mittataulukkoa, josta voisi numeroilla osoittaa miten hoito vaikuttaa. Jokainen ihminen on yksilö ja vaikutukset ovat hyvin erilaisia.


Dermatude-kasvohoito on tehokkain turvallinen kosmetologin tekemä ryppyhoito.


Kasvohoidon tulosta on mahdoton kuvailla

Näin keväällä tulee eniten uusia asiakkaita ja tämä Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljän hoitokerran sarja 620€) on suosikkihoito. Välillä on hyvin vaikeaa kuvailla uudelle asiakkaalle, miltä iho näyttää hoidon jälkeen. Ihmisiä, jotka eivät ole juurikaan olleet tekemisissä terveyden ja elimistön kanssa, on haastavaa saada ymmärtämään, miten iho toimii. Vielä nykyäänkin ihoa ei mielletä elimeksi ja sen toiminta on monelle ihan vieras asia. 
Olen tähän mennessä tehnyt noin 2000 Dermatude-kasvohoitoa, kun laite on ollut käytössäni viitisen vuotta. Minulle ei hoidoista enää tule mitään yllätystä ja pystyn hyvin ennustamaan, miten uudenkin asiakkaan iho hoitoon reagoi. Tämä on hyvin hankalaa selittää asiakkaalle, kun käytössä ei ole mittayksiköitä. Jokainen ihminen myös kokee ja ymmärtää asiat erilailla. 
Missään tapauksessa en halua tuottaa asiakkaalle liian suuria toiveita, jottei tule pettymyksiä. Kuitenkin se on varmaa, että Dermatude-kasvohoito on tehokkain turvallinen kosmetologin tekemä ryppyhoito.


Ihmiset ovat erilaisia

Minulla oli hyvin opettavainen kokemus alkuvuosina, kun tein Dermatude-kasvohoitoa. Minulle tuli peräkkäisinä päivinä uudet asiakkaat, jotka olivat hyvin vähän käyttäneet kosmetologin palveluja. Kumpikin oli noin 65-vuotiaita ja ihon lähtötilanne oli hyvin samanlainen. Kuitenkin heidän tuntemuksensa hoidon jälkeen olivat täysin päinvastaisia. Yritän selittää hoitotapahtuman ja tuloksen kaikille uusille asiakkaille samanlailla. 
Kummankin asiakkaan hoitotulos yhdestä hoitokerrasta oli hyvin samanlainen ja ihon hoitovaste oli hyvä. Minä olin hyvin tyytyväinen jo yhden hoitokerran tuomaan näkyvään tulokseen. Asiakas numero yksi ei selvästikkään ollut tyytyväinen, koska hän odotti paljon voimallisempaa hoitoa. Hänen oli vaikea uskoa hoidon tehonneen, kun iho ei punoittanut, hoito ei sattunut ja iho ei ollut hoidon jälkeen arka. 
Itse olin hyvin tyytyväinen, kun epämääräisen pigmentoitunut kirjava ihon väri tasoittui näkyvästi ja kuolleen solukon tuoma harmaus ja hilseily häipyi. Hoitotulos oli minusta erinomainen. 
Asiakas taas sanoi suoraan, ettei näe mitään ihon värin muutosta, eikä ihon kirjavuus ollut häntä vaivannut. Hän oli huolissaan roikkuvista silmäluomista ja olin selvästi sanonut, että niihin saa apua vain kirurgin veitsellä. 
Asiakas numero kaksi sai myös hyvin näkyvän vaikutuksen Dermatude-kasvohoidosta. Hänen ongelmansa oli turvotus, joka teki ihosta velton ja roikkuvan. Dermatudehan on loistava turvotuksen poistaja ja hänelläkin nesteet lähtivät hyvin liikkeelle. 
Hänkin oli hyvin epäröivä hoitotuloksesta, koska hän ihmetteli, kun iho tuntui ihan erilaiselta. Hän ei ollut varautunut siihen tunteeseen, mitä Dermatude-kasvohoito jättää. Kasvothan tuntuvat kevyemmiltä ja ihan kuin iho hengittäisi paremmin. Sitä tuntemusta on vaikea kuvailla, vaan se pitää kokea itse.
Asiakas ei ollut varma onko se hyvä asia, kun iho tuntuu ja näyttää erilaiselta. Hänen kanssaan kävin useamman puhelinkeskustelun näistä tuntemuksista, joista hän ei tiennyt ovatko ne normaaleja. 
Tässä oli minulle kokemus siitä, miten sama asia voi eri ihmisillä vaikuttaa ihan erilailla. Kummankin hoitovaste oli erinomainen, mutta toinen odotti liikaa ja toinen ei halunnut mitään muutosta. Tämä opetti minua selkeyttämään selostustani ennen hoidon aloittamista.Huom. Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään maanantaina 15.5.
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus (arvo 197€) ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:44

    Käykö hoito 35+ iholle, melko laajalti pigmenttihäiriöiselle?

    VastaaPoista
  2. Edellinen viesti tuli vahingossa anonyyminä. Nyt pitäisi näkyä oma tilini

    VastaaPoista