tiistai 2. toukokuuta 2023

Tähtitarjoukset 2.-15.5.


Nämä Tähtitarjoukset ovat voimassa 15.5. asti.


Tehohoitopakkaus

Environmental Protection Collection pakkaus sisältää Cleansing Complex 60ml puhdistusgeelin, C Eye Serum Advance 5ml silmänympärysseerumin, Super Serum 5ml seerumin yöksi ja GeneXC 5ml seerumin päiväksi ja Extreme Protect SK40 100g aurinkosuojavoide.
Talven jälkeen iho tarvitsee kirkastusta ja elvytystä pitkän rasittavan talven jälkeen. Myös auringolta suojautuminen on hyvin tärkeää alkukesästä, kun ihossa ei ole yhtään omaa suojaa. Tämä Environmental Protection Collection on upea paketti tärkeimpiä tuotteita, mitä iholle tarvitaan poistamaan talven rasitukset näkyvistä. 
Näiden pakkauksessa olevien tuotteiden lisäksi tarvitaan ainoastaan yövoide ja se voi olla mikä tahansa myös Dermalogicalta. 
Pakkauksen seerumit riittävät 2-4 viikon hoitoon ja tuo Extreme Protect SK40 on 100g eli tuplakoko, joka riittää joka aamu käytettynä vähintään kolme kuukautta. Jo pelkästään tämä Extreme Protect SK40 maksaa yksinään ostettuna 101€, joten tämä pakkaus on todella edullinen. 
Pakkauksen seerumit ovat kooltaan 5ml eli kolmasosan normikoosta ja puhdistusgeeli on matkapakkauskoko. Tämä pakkaus on hyvä tapa kokeilla näitä seerumeja, jotka ovat kosmetiikan huippuja. GeneXC sisältää 20% C-vitamiinia, joka hidastaa ihon vanhenemista ja korjaa auringon aiheuttamia soluvaurioita. Näiden seerumien vaikutusaineet ovat farmaseuttista tasoa ja seerumit ovat lääkkeen ja kosmetiikan välimuotoja.


Kuorintaa ohuelle iholle

Daily Milkfoliant NYT 55€ (68€) kuorintajauhe tuli myyntiin noin vuosi sitten ja se mullisti käsitykset kuorinta-aineesta. Tämä kuorintatuote on ensimmäinen, mikä on tehty herkälle ja helposti ärsyyntyvälle ohuelle iholle. Daily Milkfoliantia voi käyttää myös couperosa-iholle ja siitä jää ihan eri tunne ihoon, kuin aikaisemmista kuorinnoista. 
Kuorinta on erittäin tärkeä osa hyvää ihon kotihoitoa, mutta moni herkkäihoinen on vältellyt sitä. Yleensä pelätään, että kuorinta ärsyttää tai kuivattaa ohutta ihoa liikaa. Nyt tämä Daily Milkfoliant kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa kuorivan vaikutuksen lisäksi. Sen myös tuntee, että kuorinnan jälkeen iho ei yhtään kiristä, vaan tuntuu kosteutetulta. 
Daily Milkfoliant kuitenkin poistaa hyvin hilseilyn ja kuolleen solukon ja ihon väri kirkastuu. Kaikki ihot tarvitsevat kuorintaa, koska ilman sitä ihon pintaan kerääntyy paksu kerros kuollutta solukkoa, joka estää muidenkin hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta.
Daily Milkfoliantia voi käyttää jopa päivittäin, mutta hyvin herkkäihoinen 2-3 päivän välein. Daily Milkfoliant pakkaus on iso ja siitä saa noin 70-100 kuorintakertaa.
⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi14:52

    Osallistun arvontaan 😊 silja.sundqvist@luukku.com

    VastaaPoista