perjantai 12. toukokuuta 2023

Kevyitä kesävoiteita

Hellepäivät ja hikoilu saa asiakkaat mielimään kevyitä kotihoitotuotteita. Aurinko ja hikoilu yhdessä aiheuttavat helposti ongelmia iholle ja siksikin hoitotuotteet kannattaa harkita tarkkaan. Joka tapauksessa iho tarvitsee eri tuotteet kuin talvella.


Kesäkuumalla kevyt, mutta tehokkaasti kosteuttava voide on miellyttävämpi käyttää.


Uv-säteily kirjavoittaa ihon

Päivällä pitää käyttää aurinkosuojallista voidetta, vaikka ulkona olisikin vain lyhyitä aikoja. Nyt en kerro näistä aurinkosuojavoiteista, koska pelkään jo tolkuttavani niitä liikaakin. Lukijat kohta kyllästyvät jatkuvaan aurinkovoiteista jauhamiseen. :) 
Tämän kirjoituksen aiheena ovat ne tuotteet, joita tarvitaan aurinkosuojavoiteen lisäksi. Päivävoiteen alla on hyvä käyttää seerumia, joka vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Kesällä tehokkain on C-vitamiinia ja muita antioksidantteja sisältävät seerumit. Dermalogicalla on BioLumin-C Serum ja siitä onkin nyt hyvä tarjouspakkaus
Pakkauksessa on normikokoisen seerumin lisäksi matkakoot BioLumin-C Gel Moisturizer voiteesta ja BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeelistä. Nämä matkakoot riittävät 2-3 viikkoa ja paketin hinta on sama kuin pelkän seeruminkin eli 97€ (arvo 151€). 
C-vitamiini korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ja kirkastaa ihon väriä. Monilla alkaa jo juhannuksena iho olla kirjava ja ruskean harmaa auringon vaikutuksesta ja C-vitamiini tasoittaa ja raikastaa tätä vaurioitunutta ihon pintaa. Tiedän monien olevan eri mieltä kanssani ja heidän mielestään tuo kirjavuus on kaunista rusketusta. Tässä kohtaa kauneus on katsojan silmässä.


Hikoiluttavat yöt

Kesällä kuumuus ja hikoilu keskeyttää yöunia ja liian paksut yövoiteet tuntuvat tahmaisilta. Hormonitoiminnan muutokset aiheuttavat myös hikoiluaaltoja, vaikka muuten ei kuuma olisikaan. Silloinkin kannattaa valita raikkaita voiteita.
Dermalogican Calm Water Gel (54€) eli vesivoide on todella suosittu voide läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä. Voide on niin ohut, että se tuntuu lähes vesimäiseltä levitettäessä. Kuitenkin siinä on runsaasti vaikutuksia ja se rauhoittaa ihon punoituksia ja ärsytyksiä. Calm Water Gel on superkosteuttava ja siitä tykkää myös nuoret ja miehet, jotka ovat yleensä ronkeleita voiteiden suhteen. 
iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€) sopii käyttää ihan yksinäänkin ja korvata sillä sekä voide että seerumi. Amerikkalaiset käyttävät yleensä tätä Hydra-Cool Serumia voiteen tapaan, mutta meillä se riittää yksinään vain näin kesäisin. 

Tähtitarjoukset 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus (arvo 197€) ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti