tiistai 30. toukokuuta 2023

Tähtitarjoukset ajalle 30.5.-12.6.


Tähtitarjoukset ovat voimassa 12.6.-23 asti.


Kesällä tarvitaan kuorintaa

Dermalogican Hydro Masque Exfoliant on naamion ja kuorinnan yhdistelmä, joka on helppo ja nopea käyttää. Hydro Masque Exfoliant on Dermalogican ensimmäisiä hybridituotteita, joissa on monta vaikutusta yhdessä tuotteessa.
Hydro Masque Exfoliant on täyteläistä, mutta notkeaa voidetta, jossa on pieniä pallosia. Voide levitetään puhtaalle iholle ja sitä hierotaan levitettäessä sen verran, että kaikki palloset rikkoutuvat. Sen jälkeen naamio saa vaikuttaa 3-5 minuuttia ja se huuhdellaan ihonlämpöisellä vedellä pois. Suosittelen tätä kuorivaa kosteushoitoa tehtäväksi pari kertaa viikossa. 
Huomioikaa, että näin kesällä hikoilu ja uv-säteily lisäävät kuorinnan tarvetta, kun ihon pintaa kerääntyy ennemmän ihon omaa rasvaa ja kuollutta solukkoa.
Samalla, kun Hydro Masque Exfoliant kuorii ihon hellävaraisesti, se on hyvin tehokas kosteuttaja. Se sisältää vaikutusaineena valkohytykkä-sientä, joka sitoo kosteutta painoonsa nähden 450 kertaisesti. Hydro Masque Exfoliant on myös mainio kesämatkailijan tuote, koska yhdessä tuubissa on monta vaikutusta.


Kosteutus pitää ihon kunnossa

Tärkeintä iholle on riittävä kosteutus, koska ilman sitä, ihosta tulee hilseilevän harmaa, kiristävä ja kuivunut. iS Clinicalin Moisturizing Complex on myös kesälomalaisen luottovoide, koska se käy yöksi sekä päiväksi ja on myös hyvä meikinalusvoide.
Moisturizing Complex on koostumukseltaan ohut ja kevyt ja se imeytyy nopeasti. Hikisenä helleaikana se on erinomainen päivävoide meikin alle, koska se ei ala kiiltämään tai valumaan. Vaihdevuosi-iässä se on hyvä myös yövoiteena, koska hikoiluaallot eivät tee siitä tahmaista. Siksi se on erinomainen yövoide ihan kaikille helteisinä kesäöinä.
Moisturizing Complexin vaikutusaineet vähentävät myös ihon punoittelua ja se sopii couperosa- ja ruusufinni-iholle. Ruusufinni tekee ihosta helposti rasvoittuvan ja siksi Moisturizing Complex sopii siihen hyvin. Moisturizing Complex ei sisällä rasvaa, vaan pelkkää kosteutta, joten se sopii myös rasvoittuvalle iholle. Nuoret ja miehet ovat myös tykästyneet tähän hyvin imeytyvään kosteusvoiteeseen. 



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

2 kommenttia:

  1. Dermalogicalla on tullut/tulossa mielenkiintoisia putsareita Micellar Prebiotic PreCleanse - esipuhdistus ja myös puhdistustuote jossa on molemmat puhdistukset (esipuhdistus ja vaahto) samassa, milloin rantautuvat Inkeri sinulle ja onko jo käyttökokemuksia? :) Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri21:05

      Dermalogicalta on tosiaan tulossa hyvältä kuulostavia putsareita. Odotan niitä innokkaasti ja tämä Suomen lanseeraus hiukan myöhästyi. Niiden piti olla Suomessa jo kuukausi sitten, mutta nyt saan ne myyntiin ensi viikolla.
      Koulutuswebinaari on loppuviikosta ja kerron heti tuotteesta, kun tiedän siitä enemmän.

      Inkeri

      Poista