lauantai 13. toukokuuta 2023

Hyvä pohjustus on kestävän meikin perusta

Meikkituotteet ovat muuttuneet hyvin paljon viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Suurin osa ikäisistäni on vähän hukassa, kun myynnissä on aineita, mistä ei vielä meidän nuoruudessa osattu edes haaveilla.


Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 on ihanteellinen meikinpohjustus, joka suojaa myös auringolta.


Meikinpohjustus takaa kauniin ihon

Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) on yksi hoitolani myydyimpiä tuotteita. Värillisistä meikkiin liittyvistä tuotteista se on ehdoton ykkönen. SkinPerfect Primer SK30 tasoittaa ihon värin ja silottaa pikkurypyt sekä juonteet. Sen valoa taittava pigmentti saa ihon näyttämään heleältä ja hehkeältä. Iän myötä iho näyttää helposti harmaan kalpealta ja jotenkin samealta, niin tämä primer tuo tasaisen kuulaan ihon pinnan ja iho näyttää nuoremmalta. 
SkinPerfect Primer SK30 voidaan käyttää perinteiseen meikinpohjustusvoiteen tapaan ja levittää sen päälle meikkivoide. Kuitenkin sitä voi käyttää meikkivoiteen asemasta ja näin tekeekin suurin osa asiakkaistani.
Toinen meikinpohjustusaine on Youngbloodin Mineral Primer (73€) ja se on väritön hiukan geelimäinen tuote. Mineral Primer supistaa huokosia ja estää meikkiä kiiltämästä ja valumasta. Nuoret ja rasvaiset ihotyypit käyttävät Mineral Primeria eniten. 
Talvella, kun iho tarvitsee paljon suojaa ja kosteutta laitan itse Mineral Primerin päivävoiteen päälle ja sitten vielä SkinPerfect Primerin ja Youngbloodin jauhemaisen Natural Mineral Foundation (65€) meikkivoiteen. Näillä iho pysyy sileänä koko päivän, eikä talven sisälämmitys kiristä.


Siisti silmämeikki

Moni ikäiseni luopuu silmämeikistä, kun pelkää tekevänsä sen sotkuisesti näön heiketessä. Yleensä julistan suurentavat peilit pannaan, mutta tässä silmämeikin teossa ne ovat paikallaan. Olen todella tyytyväinen, että aikanaan löysin nämä Xtreme Lashes -tuotteet. Ne ovat ehdottomasti parhaat silmämeikit, mitä tällä hetkellä on markkinoilla. Xtreme Lashes sarjassa on myös Primer (35€), jolla voi pohjustaa silmämeikin. Tämä luomivärinpohjuste on myös kynämäinen ja helppo levittää koko luomelle. Yleensä Xtreme Lashesin meikkikynät pysyvät hyvin, enkä itse käytä mitään pohjustusainetta luomilla. Muiden sarjojen luomivärien alle tämä luomivärinpohjuste toimii myös ja monet asiakkaat vannovat sen nimeen. 
Ne kenellä on rasvainen iho, kokevat myös silmäluomet rasvaisiksi ja harmittelevat luomivärien pysymättömyyttä. Nykyisin nämä asiakkaat kehuvat Xtreme Lashes Primeria ja se on verkkokaupassakin hyvin myyty tuote.
Vanhemmiten silmäripset ohenevat ja lyhenevät ja se harmittaa monia. Ripsiä voi kasvattaa Maxey Lash (108€) ripsiseerumilla ja noin 4-8 viikon käytön jälkeen ripset ovatkin tuuheat ja pitkät. Ellei jaksa odottaa ripsien kasvamista Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer (42€) on hyvä ripsivärin pohjuste, jolla saa upeat ripset ja se auttaa myös ripsiväriä pysymään paremmin. 
Tästä ripsivärin pohjusteesta en enää koskaan luovu, koska sillä saa pienellä vaivalla näyttävän silmämeikin. Sen päälle voi laittaa minkä merkkisen ripsivärin tahansa. Olen myös huomannut eri ripsivärejä kokeillessani, että tämä ripsivärin pohjuste parantaa huonolaatuisenkin ripsivärin pysyvyyttä. Suosittelen kokeilemaan näitä aputuotteita, jotka parantavat meikin pysyvyyttä huomattavasti.
Huom. Tähtitarjoukset enää ma 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus (arvo 197€) ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi17:38

    Tuo dermalogican primer on todella hyvä tuote meikin alle! Iho on sileä ja meikki pysynyt todella hyvin 😊

    VastaaPoista