perjantai 19. toukokuuta 2023

Kesällä tarvitaan tehokkaampaa puhdistustuotetta

Kesällä lämmön ja hikoilun myötä ihon talineritys lisääntyy ja iho tukkeutuu ennemmän kuin talvella, koska uv-säteily lisää kuolleen solukon määrää. Iho pitää puhdistaa tehokkaammin, mutta kuivattavia rasvaisen ihon puhdistustuotteita pitää välttää. 


Kaksoispuhdistus on tärkeä perushoito, mikä poistaa lian ja ylimääräisen ihotalin kuivattamatta.


Hikoilu lisää talineritystä

Hikirauhasen toiminnan lisäännyttyä myös talirauhasen toiminta lisääntyy ja iho rasvoittuu ja tukkeutuu entistä enemmän. Tärkeää olisi tehdä kasvohoito alkukesästä, jotta huokoset saataisiin puhtaaksi, mikä vähentää tukkeumien syntymistä.
Suosittelen joko Nanolift-kasvohoitoa (131€) tai Puhdistavaa ja kosteuttavaa kasvohoitoa (98€). Kummassakin hoidossa kaikki käytetyt vaikutusaineet sekoitetaan yksilöllisesti jokaista asiakasta varten erikseen. 
Kasvohoidossa puhdistettua ihoa on helppo hoitaa oikeilla kotihoitotuotteilla ja iho ei pääse tukkeutumaan. Öljyisen rasvaisella iholla kaksoispuhdistus on tärkeä perushoitokonsti, mikä poistaa ihotalin kuivattamatta. Varsinkin iltaisin tehokas puhdistus on tarpeen, koska kostealle iholle kiinnittyy kaikki ympärillä oleva lika ja pöly. Myös monet aurinkosuojatuotteet, jotka on ostettu muualta kuin minulta, tukkivat helposti ihohuokoset. 
Dermalogican PreCleanse (52€-83€) ja Younbloodin Nourishing Cleansing Oil (58€) ovat erinomaisia öljymäisiä alkupuhdistusaineita. Kumpikin muuttuu iholla vesiliukoiseksi maidoksi ja huuhtoutuvat pois lämpimällä vedellä. Paksukin meikki liukenee hyvin näillä alkupuhdistusaineilla.

Kaksoispuhdistus estää rasvoittumisen

Näiden öljymäisten alkupuhdistusaineiden jälkeen käytettävissä tuotteissa on monta vaihtoehtoa. Suosituin puhdistustuote hoitolassani on iS Clinicalin Cleansing Complex (29€-55€). Tämä puhdistusgeeli on hiukan monipuolisempi kuin pelkkä pesuaine ja se pitää hyvin talinerityksen kurissa ja vähentää ihon hilseilyä. Sen sisarustuote Cleansing Complex Polish (63€) on kevyesti kuoriva ja sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa Cleansing Complexin sijaan. Dermalogican suosituin puhdistustuote on Special Cleansing Gel (250ml 43€ ja 500ml 68€), joka on myös geelimäinen ja tehokkaasti puhdistava. 
Kaikkia näitä tuotteita tarvitsee käyttää vain hyvin pieni määrä kerrallaan, joten niiden riittoisuus tekee niistä edullisia laadukkaita puhdistustuotteita. Varsinkin tämä iS Clinicalin Cleansing Complex Polish on huippuriittoisa ja sitä tarvitaan kerrallaan vain parin riisinjyvän kokoinen nokare. Tuo tuubi riittää yli puoli vuotta, ellei sitä käytä kerralla liikaa.
🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti