keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Estä ihon kirjavuus

Hormonitoiminnan muutokset yhdessä uv-säteilyn kanssa saavat aikaan epätasaisen ihon värin, joka loppukesää kohden vain tummenee. Paras hoito on ennaltaehkäisy, koska ei ole olemassa kovin tehokkaita keinoja pigmenttiläiskien poistamiseen.


PowerBright -ihonhoitotuotteet tasoittavat ja häivyttävät ihon sävyn epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.


PowerBright tasoittaa ihon värin

Dermalogica uudisti viime vuonna pigmenttiä tasoittavan hoitolinjansa ja syntyi PowerBright -sarja, jossa on kolme hoitotuotetta. Tämä PowerBright -hoitolinja on monipuolisesti vaikuttava ja erinomainen kotihoito moniin muihinkin iho-ongelmiin. Se sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuorille parikymppisille.
Raskaus- ja imetysaikana pigmenttiläiskien syntyminen on hyvin yleistä. Aika usein raskauden aikaiset pigmenttiläiskät tummenevat monta kesää vielä raskauden jälkeenkin. Tämä kannattaa muistaa ja aloittaa kotihoito jo hyvissä ajoin keväällä. 
Ei kannata jäädä odottelemaan, tuleeko tänäkin kesänä pigmenttiläiskiä, vaan aloittaa hoito mieluummin jo maalis-huhtikuussa. Nyt on viimeiset hetket käsillä, kun voi ennaltaehkäisyä vielä tehdä, koska kesä ja aurinko ovat jo täällä. 
PowerBight -hoitolinjan tuotteet myös kosteuttavat ja vähentävät ihon harmautta sekä hilseilyä. Ne myös hidastavat ihon kuivumista ja vanhenemista.


PowerBright -tuotteet sopivat kaikille

PowerBright -hoitolinjassa on kolme tuotetta: Tähtitarjouksena oleva PowerBright Dark Spot Serum NYT 85€ (105€) seerumi käytetään joka ilta ja aamu ensimmäisenä puhtaalle iholle. Päiväksi seerumin päälle laitetaan PowerBright Moisturizer SK50 (78€) päivävoide, jossa on viidenkympin suojakerroin. Yöksi käytetään PowerBright Overnight Creamia (93€), joka on ohut, lähes geelimäinen yövoide.
Nämä kolme hoitotuotetta on helppo ja nopea kotihoito ja tuotteet riittävät noin pari kuukautta käytössä. Dark Spot Serum on tehokkain pigmenttiläiskien hajottaja ja sen ennaltaehkäisevä vaikutus on suuri. Kuitenkin kaikista tärkeintä on hyvä aurinkosuojavoide ja pysyttely poissa suorasta auringon paisteesta. Ei kannata satsata rahaa seerumiin, jos aurinko saa vapaasti porottaa iholle ilman mitään suojaa.
Eniten minulta kysytään, että eikö näitä tuotteita käyttämällä sitten rusketu ollenkaan. En oikein ymmärrä tätä, koska ei se ole näistä tuotteista kiinni. Ihon toiminta on tehnyt tenän ja pigmenttisolut eivät enää jakaudu tasaisesti. Eikä epämääräisen kirjavalla iholla ole mitään tekemistä rusketuksen kanssa. Kakkua ei voi syödä ja säästää yhtäaikaa. Sellaista vaihtoehtoa ei ole, että iho ruskettuu ja pigmenttiläiskät vaalenevat yhtäaikaa.🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

 1. Anonyymi10:28

  PowerBright-linjan tuotteet ovat tuntuneet iholla hyviltä ja jotenkin kirkastavilta, vaikka minulla ei pigmenttiläiskiä korkeiden kertoimien ja muun suojautumisen ansiosta olekaan. Ja nämähän myös tosiaan ehkäisevät ennalta läiskiä.

  Leena
  .
  ,

  VastaaPoista