maanantai 8. toukokuuta 2023

Isompia kokoja Dermalogican suosikkituotteista

Nyt Dermalogica on ottanut suosikkituotteista pysyvästi myyntiin isompia pakkauskokoja, jotka tulevat käytössä asiakkaalle edullisemmaksi. Tämä on todella hyvä etu, kun on useampia tuotteita, mitä vakioasiakkaat käyttävät päivittäin.Isompi koko on käytössä edullisempi

Neljästä suosikkituotteesta tulee pysyvästi isompi koko myyntiin aikaisempien kokojen rinnalle. Tuotteet ovat:

Olen hyvin tyytyväinen tähän parannukseen, mikä tuo käyttäjälle myös hintaetua. Esimerkiksi kesän suositun päivävoiteen Dynamic Skin Recoveryn kohdalla 50ml:n pakkauksessa 10ml maksaa 16,80€ ja 100ml:n pakkauksessa 10ml:n hinta on 13,90€. Tämä on tuntuva alennus tuotteesta, jota käyttää päivittäin. Toinen etu on se, ettei yhtenään tarvitse olla ostoksilla ja tietysti ympäristöhaittoja on vähemmän, kun pakkauksia tarvitaan vähemmän. Yleensä Intensive Moisture Balancen sadan millilitran tuubi riittää käytössä noin kolme kuukautta. Nyt tämä isompi 150ml riittää 4,5 kuukautta.
Lehdissä on kerrottu, että ruokakaupoissa on joidenkin tuotteiden kohdalla tehty hintojen korotus niin, ettei hinta olekaan noussut, mutta pakkaus on pienempi. Talven aikana useampi asiakkaani on kysynyt onko kosmetiikassa huomattu tällaista. 
Kosmetiikan kohdalla ei ole tapahtunut mitään vastaavaa ja ammattikäyttöön tarkoitetuista tuotteista kosmetologithan älähtäisivät heti, jos tällaisen huomaisivat. En muutenkaan oikein ymmärrä, miksi kuluttajat vertaavat kosmetiikkaa usein ruokatavaroihin. Tuotteista etsitään viimeistä myyntipäivää, vaikka sellaista ei kosmetiikassa tunneta. Usein kysytään voiteiden lisäaineista, eikä sellaisiakaan löydy kosmetiikasta.


Käytä aurinkosuojatuotteita riittävästi

Nyt kaikki hoitolani suositut aurinkosuojavoiteet ovat isoja kokoja. iS Clinicalin voiteet ovat tähänkin asti olleet tuplakokoja eli 100g ja nyt se vaihtoehto on Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 voiteestakin. Tämä on järkevää, koska aurinkosuojaa pitää käyttää runsaasti ja joka aamu, niin kulutus on muita voiteita suurempaa. 
Harmillista vain, että Dermalogica ilmoitti viime syksynä, ettei Dynamic Skin Recoverystä tehtäisi enää tuplakokoa ja kyse olisi vain kausituotteesta. Tätä tietoa olen aktiivisesti levittänyt, jotteivät asiakkaat turhaan odota isompaa pakkausta. Nyt, kun olen tätä tunnollisesti kertonut eteenpäin, niin ilmoitetaankin, että isompi koko tulee pysyvästi myyntiin. Näin isoissakin taloissa mieli muuttuu ja muutokset tapahtuvat nopeasti.
Tähtitarjoukset 15.5.-23 asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection -pakkaus ja aikaa osallistua 15.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä hyvä uudistus. Vielä kun super rich repäisi sais aina 100 ml pakkauksessa.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10:50

    Isot pakkaukset ovat hyvä uudistus.
    -mari-

    VastaaPoista