lauantai 20. toukokuuta 2023

Uutuuksista tulee suosikkeja

Huomaan hyvin ihmisten ostokäyttäytymisestä, miten uudet tuotteet innostavat kokeilemaan. Yleensä uutuustuote on selvä suosikki vähintään puoli vuotta. Sen jälkeen uutuudenviehätys laantuu ja siirrytään seuraavaan uutuustuotteeseen.


Uutuustuotteet lisäävät mielihyvää ja motivaatiota ihonhoitoon.


Alkuvuoden suosikit

Viimeisimpänä uutuutena Dermalogicalta tuli maaliskuussa Phyto Nature Oxygen Cream (144€) kosteusvoide. Siitä tuli tosi nopeasti suosikkituote, koska kaikki, jotka sitä näytteestä kokeilivat, ostivat sen heti. En sitä yhtään ihmettele, koska itsekin hurahdin Phyto Nature Oxygen Creamin ominaisuuksiin. Se on ohut ja kevyen tuntuinen voide, mutta vaikutusta siinä on ällistyttävän paljon.
Se tuo juuri sitä täyteläisyyttä ja pehmeyttä iholle, jota ohut vanheneva iho tarvitsee. Phyto Nature Oxygen Cream sopii yö- ja päivävoiteeksi ja helteellä se on ihanteellinen keveytensä vuoksi. 
Toinen suosikkivoide tähän vuodenaikaan on Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème (89€) hoitovoide. Nämä Youngbloodin hoitotuotteet tulivat myyntiin jo viime kesänä ja ensimmäiseksi kaikki ihastuivat Nourishing Cleansing Oil (58€) alkupuhdistusöljyyn. Se onkin kohta yhtä suosittu kuin Dermalogican PreCleanse
Tämän Hydra Luxe Water Crèmen menestys alkoi vasta tämän vuoden puolella. Tässäkin voiteessa sen ohut ja hyvin imeytyvä koostumus viehättää suomalaisia. Juuri Suomen ilmastossa tarvittaisiin täyteläisiä voiteita, mutta ne eivät ole suomalaisille mieleisiä. 
Onneksi on tullut näitä kevyitä voiteita, joissa on kuitenkin runsaasti vaikutusaineita. Hydra Luxe Water Crème lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa ja sitoo kosteutta. Siitä jää tiivis ja tasainen ihon pinta, eikä se valu helteelläkään. 


iS Clinicalin uutuudet

Syksyllä tuli myyntiin Cleansing Complex Polish (63€) kevytkuorinta. Osasin odottaa paljon, koska sen sisarustuote on Cleansing Complex (55€), joka on iS Clinicalin suosituin tuote. Cleansing Complex Polish on nopea käyttää, eikä se ole liian voimakas kuorinta herkällekään iholle. Se on myös ihan todella riittoisa ja tuo tuubi riittää lähes vuoden. 
Toinen iS Clinicalin uutuus on LIProtect SK35 (29€) aurinkosuojallinen huulivoide. Tästä tuotteesta olen toitottanut jo joulusta lähtien, kun pidän sitä niin tarpeellisena jokaiselle. Huulten alueen ihosyöpä on lisääntynyt vauhdilla ja suurin syy siihen on aurinko. 
LIProrect SK35 on halpa ja helppo tapa ylläpitää terveyttään ja siksi toivoisinkin, että tämä huulivoide olisi käytössä aivan kaikilla.🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

3 kommenttia:

 1. Oon just sellainen kuluttaja, joka haluaa uutuuksia ja vaihtelua. Vaikka tykkään palata myös niihin rakkaisiin tuttuihin tuotteisiin. Kaikki nämä uutuudet kuulostaa hyviltä ja kaikkia haluan kyllä testata.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17:35

  Mulla on jo pitkä lista, joita haluan kokeilla. Ihan kaikkia en kuitenkaan voi ostaa, kun sit pitäisi luopua jostain hyväksi vakiintuneesta.
  mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 3. Tulee usein kokeiltua uutuuksia mutta takuuvarmat vanhat suosikit kyllä pysyvät mukana uutuuksista huolimatta!

  VastaaPoista