sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Rauhoita stressaantunut iho

Näin ennen kesälomien alkua monien elämä on hyvin hektistä ja tekemättömistä töistä on suuri stressi. Toisia taas kuormittaa surut ja murheet yksityiselämässä, koska niiltä ei kukaan välty. Tämä kaikki näkyy ihossakin.


Dermalogican UltraCalming -hoitotuotteet rauhoittavat, ravitsevat ja suojaavat herkkää ihoa.


Stressi-iho

Minun on vähän vaikea kuvailla, miltä stressaantunut iho näyttää, koska aistin sen asiakkaasta monella tavalla. Tietysti huomaan paineet ja väsymyksen tuttujen asiakkaiden käytöksestä, mutta ihostakin väsymys ja epätasapaino huokuu monella tavalla. 
Kosmetologit käyttävät usein sanaa hermostunut iho ja se kuvaa hyvin tilannetta, kun kaikki ihon toiminnot käyvät epätahtiin. Hermostuneen ihon reaktiot vaihtelevat yhtenään ja välillä iho on näppyläinen ja seuraavana päivänä kiristää kuivuuttaan. Iho punoittaa herkästi ja tuntuu kuumottelevalta, kutisevalta ja hoitoaineet kirvelevät helposti. 
Iho pitää saada rauhoittumaan tasapainottavilla hoitotuotteilla ja kasvohoidolla. Usein asiakas tekee sen virheen, että hoitaa ihoa joka päivä eri tuotteilla sen mukaan, miten iho reagoi. Tämä vielä lisää sekamelskaa ja olisi järkevää pyytää apua kosmetologilta. 
Tällainen hermostunut tilanne iholla puhkeaa helposti ruusufinniksi tai perioraalidermatiitiksi ja niistä ei selviä ilman antibiootteja. Siksi olisi järkevää hakea apua kosmetologilta, ennen kuin alkaa itse kokeilemaan kaikkea mahdollista. 


Hoitotuotteet stressi-iholle

Tässä muutamia hoitotuotteita, joita kannattaa kokeilla, jos tiedostaa olevansa stressaantunut ja iho alkaa jo reagoimaan. Dermalogican herkän ihon tuotteet Ultra Calming Serum Concentrate (68€) seerumi ja Calm Water Gel (53€) hoitovoide on varma yhdistelmä rauhoittamaan punoittelevaa, kuumottelevaa ja hermostuneen oloista ihoa. 
Ultra Calming -hoitolinja on suunniteltu punoittavalle ja helposti ärtyvälle iholle. Nämä tuotteet on tarkoitettu myös couperosa-iholle, joka saattaa olla tulosta pitkäaikaisesta stressistä. Puhdistukseen käytetään Ultra Calming Cleanseria (43€-68€), joka on täysin vesiliukoinen ja hiukan myös kosteuttava ja rauhoittava. Hoitosuihkeena käy Ultra Calming Mist (47€), joka lisää ihon kosteudensitomiskykyä. 
Calm Water Gel vesivoide on ensimmäinen tuote, jonka suosittelen, kun huomaan ihon olevan ärtynyt ja stressaantunut. Se on ihanan viilentävä ja rauhoittava jo ensisipaisulla ja siitä tulee helposti asiakkaan lempivoide. Näppylöilläkään reagoiva iho ei tykkää pahaa Calm Water Gelistä, koska se ei rasvoita ihoa. 
Silloin, kun ohut ja kuiva iho on reagoinut stressiin, paras seerumi on Smart Response Serum (148€), joka vaikuttaa monipuolisesti. Sen täyteläinen koostumus toimii hyvin iholla, joka reagoi kuivilla läiskillä ja hilseilyllä stressiin. 
🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti