lauantai 27. toukokuuta 2023

Epätasainen ihon väri vanhentaa

Moni asia ihon ulkonäössä vaikuttaa joko vanhentavasti tai nuorentavasti ja yksi tällainen seikka on ihon väri. Hoitamaton vanhan ihmisen iho on kellertävän harmaa ja kuolleen näköinen, koska kuollutta solukkoa on niin paljon. 


Tähtitarjouksena oleva PowerBright Dark Spot Serum NYT 85€ (105€) pigmenttiläiskiä hajottava seerumi on tärkeä hoitotuote ihon värin tasoitukseen.


Heleän kuulas ihon väri nuorentaa

Hyvällä ihonhoidolla saadaan 60-80-vuotiaskin iho näyttämään raikkaan ja heleän väriseltä. Ihon värin tasaisuus on myös merkki terveestä ja hyvin hoidetusta ihosta. 
Ei tarvita mitään suurta ja aikaa vievää hoito-operaatiota, jotta iho saadaan pysymään tasaisen värisenä ja kuulaana. Säännöllinen kasvohoito 4-8 viikon välein auttaa jo todella paljon ja sen lisäksi riittävä kuorinta sekä kosteutus kotihoidossa tekee loput. 
Tähtitarjouksena oleva PowerBright Dark Spot Serum NYT 85€ (105€) pigmenttiläiskiä hajottava seerumi on tärkeä hoitotuote ihon värin tasoitukseen. Tätä seerumia kannattaa käyttää, vaikka mitään selkeitä pigmenttiläiskiä ei vielä olisikaan. PowerBright Dark Spot Serum tasoittaa väripigmenttiä tuottavia melanosyyttisoluja ja solut jakautuvat iholla tasaisesti. Tässä seerumissa on myös kosteuttavia ja uudistavia hoitovaikutuksia, joten se sopii aivan kaikille.


Aurinko lisää kuollutta solukkoa

Uv-säteily nopeuttaa kuolleen solukon syntymistä ja kesällä iholle kerääntyy muutamassa päivässä harmaa hilseilykerros. Säännöllinen kuorinta on ihan välttämätöntä, jos haluaa pitää ihon nuorekkaana ja tasaisen värisenä. 
Itse olen ihastunut iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) kuorivaan puhdistusgeeliin. Tuote sisältää selluloosaraetta, joka hellävaraisesti irrottaa hilseilevän solukon. Tuotteessa on myös kevyt salisyylihappo, joka sulattaa huokosiin kertyneen ihotalin ja hilseilyn. Käytän tätä kuorintaa 2-3 kertaa viikossa puhdistusgeelin tapaan. 
Puhdistan ensin meikin pois hoitavalla YB:n Nourishing Cleansing Oililla (58€) ja toisen puhdistuksen teen tällä Cleansing Complex Polish -geelillä. Muistakaa, että tätä kuorintageeliä tarvitaan kerrallaan todella pieni määrä, jottei sitä mene turhaan hukkaan. Olen käyttänyt omaa tuubiani jo pari kuukautta ja siitä ei ole kulunut vielä edes neljäsosaa.
Toinen ihon väriä kaunistava ja kirkastava iS Clinicalin tuote on Active Peel System (109€), johon olen myös ihan hurmaantunut. Tämä kahden hoitovaiheen kuorintasysteemi on poikkeuksellisen tehokas tuote ollakseen tarkoitettu kotikäyttöön. Se on myös hyvin tuntuva ja kannattaa varautua siihen, että ykkösaine kihelmöi hyvin voimakkaastikin.
Hoitosysteemiin kuuluu kaksi hoitolappusta ja ensin puhtaalle iholle pyyhitään vaikutusaine ykköslappusesta. Se saa vaikuttaa 1-3 minuuttia ja sen jälkeen iho pyyhitään kakkoslapulla, joka lopettaa kihelmöinnin ja iho tuntuu todella raikkaalta ja puhtaalta. Nämä hoitoaineet jätetään vaikuttamaan yön ylitse ja kuivalla iholla kakkoslappusen päälle voi laittaa vielä seerumin. 
Tulokset tästä Active Peel Systemistä ovat olleet todella hyviä ja moni asiakas kiittelee sen tehokasta vaikutusta. Itsekin olen todella tykästynyt tähän tehokuorintaan, mikä on nopea ja helppo tehdä. Käytän lappusia 2-4 kertaa viikossa riippuen ihon tilanteesta. 
Active Peel System on myös loistava tehotuote tasoittamaan pigmenttiläiskiä ja tuo PowerBright Dark Spot Serum vaikuttaa tehokkaammin, kun se laitetaan kuorinnan jälkeen.Tähtitarjoukset 29.5. asti:


🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:09

    Moro! Toi Active Peel System on todella hyvä minunkin mielestäni. Varmaan käyttämistäni "kotikosmetiikoista" taianomaisin! Tulos näkyy heti ja iho on kuulas pitkän aikaa!

    VastaaPoista