tiistai 23. toukokuuta 2023

Kaula kauniiksi!

Toivottavasti ette ole unohtaneet kaulan ja dekolteen hoitoa talven aikana. Nyt kuoriudutaan talvivaatteista ja avonaiset kesäpuserot tulevat käyttöön. Onko sinun kaulan iho siinä kunnossa, että sitä mielihyvin paljastaa katseille?


Kesän tullessa kannattaa kiinnittää huomiota myös kaulan ja dekolteen hoitoon.


Jäädytyshoito poistaa kaulasta varsiluomet

Hyvin monen harmin aiheena ovat ikävät varsi- ja rasvaluomet kaulan ja dekolteen alueella. Mitään varmaa selitystä ei ole, miksi varsiluomet tulevat juuri kaulaan, mutta osasyinä on ainakin uv-säteily ja hankaavat kaulukset. 
Olen tehnyt huhti-toukokuun aikana hyvin paljon jäädytyksiä ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Jäädytyshoidon kertahinta on noin 150€-250€ ja kerralla voi poistaa kymmeniä luomia. Luomet putoavat itsekseen pois noin 1-2 viikon kuluttua jäädytyksestä. Jäädyttäminen tummentaa luomet muutamaksi päiväksi ennen kuin ne putoavat pois, joten hoitoa ei kannata tehdä juuri ennen juhlia. Jäädytetyt luomet eivät vaadi kotona mitään erityishoitoa ja mikään ei ole kiellettyä niiden poistamisen jälkeen, joten jäädytykset voi tehdä milloin tahansa.
Varsiluomien lisäksi tyypillinen ongelma on kaulan rypistyminen ja veltostuminen. Joillakin kuivuus tekee niin sanottua ”kananlihaihoa” ja sekin silottuu hyvällä hoidolla. Dermatude-kasvohoito (177€) on siitäkin hyvä hoitomenetelmä, että käsittely ulottuu myös kaulalle. Neljän hoitokerran Dermatude -sarjahoito (620€) saa kaulan näyttämään huomattavasti paremmalta. Jäädytyshoitoa ei voi tehdä samalla kertaa kasvohoitoalueelle ja kasvojen alueen luomien jäädytyksestä pitää olla kulunut 2-4 viikkoa, ennen kuin kasvohoito taas kannattaa tehdä.


Kaksi kaulavoidetta

Hoitolassani on myynnissä kaksi erilaista kaulavoidetta, koska myös Dermalogica toi markkinoille oman kaulatuotteensa pari vuotta sitten. Toivoisin, että jokaisella olisi käytössä jompi kumpi näistä voiteista, varsinkin näin keväällä, kun kaula paljastuu katseille.
Voiteet ovat vaikutukseltaan erilaisia ja kummallakin voiteella on vakiokäyttäjäryhmänsä. Dermalogican Neck Fit Contour Serum (92€) on täyteläisempi ja tehokkaampi kosteuttaja. Kasvohoitoja tehdessäni olen huomannut, että monella kaula on huutavan kuiva, eikä sitä ole millään tavalla kosteutettu koko talvena. Neck Fit Contour Serum on vaikutukseltaan monipuolinen ja helppo sekä nopea levittää tuubissa olevalla roll-on-rullalla. 
iS Clinicalin NeckPerfect Complex (110€) on todella kiinteyttävä ja siksi se on oma suosikkini. NeckPerfect Complex kihelmöi iholla ja siinä olevat antioksidantit ja hedelmähapot uudistavat ihoa nopeasti. Kuollut solukko hilseilee pois ja tilalle tulee sileä ja kiinteämpi iho. 
Tähtitarjoukset 29.5. asti:


🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumi (arvo 79€) ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti