keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Arpiinkin löytyy apua

Monella on harminaan kasvojen alueelle tulleet leikkausjäljet ja muut nirhamat. Joillakin on ikuiset arvet sielussaan ja kasvoissaan teini-iän akneihosta, jonka syvemmät tulehdusjäljet ovat näkyvissä vielä yli kuusikymppisenäkin. 


iS Clinicalin Super Serum häivyttää tehokkaasti arpia ja juonteita.


iS Clinicalin tuotteet vähentävät arpeutumista

Minulla on lähipiirissäni hyviä esimerkkejä siitä, miten iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (15g 37€ ja 60g 89€) hoitovoide ja Super Serum Advance+ (15ml 111€ ja 30ml 183€) seerumi edistävät ihon parantumista ja vähentävät arpien syntymistä.
Selvin tapaus on äitini kohdalla, jonka kasvoihin tehtiin pitkä leikkaushaava uv-säteilyn aiheuttaman basaliooman poistamiseksi. Se tehtiin kesällä 2019 ja äitini oli silloin 79v. Haava alkaa silmän sisäreunasta ja jatkuu nenän reunaa pitkin suupieleen. Leikkaus vielä uusittiin toiseen kertaan noin kuukauden kuluttua, koska ensimmäisessä leikkauksessa syöpäsoluja ei saatu otettua tarpeeksi syvältä.
Hämeenlinnan keskussairaalan plastiikkakirurgi teki todella hyvää työtä ja haava oli siisti ja tasainen. Aloitin heti arpihoidon, kun siihen annettiin lupa ja se oli muistaakseni noin viikon kuluttua leikkauksesta. Hieroin joka päivä kevyillä liikkeillä arpeen ensin seerumin ja sen päälle Sheald Recovery Balmin ja äitini jatkoi sitä pari kuukautta. 
Tällä hetkellä leikkaushaavaa tuskin huomaa enää. En olisi voinut ikinä uskoa, että tuo valtava syvä haava voisi parantua niin hyvin, ettei sitä enää juuri näe. Myös plastiikkakirurgi kiitteli tehokasta arpihoitoa ja tietysti äitini on hyvin tyytyväinen tulokseen. 
Kerron myös tässä yhteydessä, miksi varoittelen niin usein uv-säteilyn vaaroista. Olen nähnyt äidilläni hyvin läheltä sen, miten aurinko vaurioittaa ihoa. Hän oli noin viisikymppinen, kun aurinkokeratoosia hoidettiin ensimmäisen kerran. Sen jälkeen hän on ollut vakiopotilas sairaalan ihotautiklinikalla ja kasvoja on hoidettu jäädyttämällä ja leikkauksilla parin vuoden välein. 
Ei ole ollenkaan kiva juttu, kun kasvoissa on yhtenään hoitojälkiä. Uv-säteilyn aiheuttama basaliooma ei ole tappavaa, mutta hyvin kiusallinen se on. Siksi kannattaa käyttää aurinkosuojatuotteita.


Sheald Recovery Balm on hyväksi jäädytyshoidon jälkeen

Nyt minulla on jo runsaasti kokemusta jäädytyshoidosta eli kryohoidosta ja selvästi tämä Super Serumin ja Sheald Recovery Balmin yhdistelmä on hyvä jälkihoito jäädytyksellekin.
Ensimmäisen jäädytyshoidon tein mieheni poskeen, jossa oli kaksi noin euron kolikon kokoista rasvaluomea. Ne olivat sen verran laajat, että tiesin heti niihin tarvittavan 2-3 jäädytyskertaa. Ensimmäisen jäädytyksen jälkeen seuraavana päivänä luomet olivat paljon tummemmat ja hiukan koholla, mutta pienemmät kuin aiemmin. Tuo tummuus häipyi parissa päivässä ja luomien päälle alkoi muodostua rupikerros. 
Noin 7-10 päivän kuluttua rupi irtosi itsekseen ja alta tuli näkyviin paljon pienempi ja vaaleampi luomi. Tässä vaiheessa mieheni alkoi käyttämään aamulla ja illalla tätä seerumi-voide-yhdistelmää. Se nopeutti ihon parantumista ja kakkosjäädytys tehtiinkin jo kolmen viikon kuluttua ensimmäisestä. Senkin jälkeen rupi irtosi alle kahdessa viikossa ja hän aloitti heti sen jälkeen taas tuon seerumi-voide-hoidon. 
Nyt kakkosjäädytyksestä on kolmisen viikkoa ja luomet ovat haalistuneet ja pienentyneet, mutta ovat vielä parantumisvaiheessa. Vielä en niistä näe, joudunko jäädyttämään niitä vielä kolmannen kerran. Ne saavat nyt parantua vielä 2-3 viikkoa ja sitten nähdään, ovatko ne jo kokonaan poissa.





Tähtitarjoukset 12.6. asti:
⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.

Eilen 30.5. arvonnassa voitti nimimerkki _forsellen_ joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti