tiistai 16. toukokuuta 2023

Tähtitarjoukset 29.5. asti


Tähtitarjoukset ovat voimassa 29.5. saakka.


Torju pigmenttiläiskät nyt

Kerrankin pääsen myymään tuotetta torjuntavoittoa varten. :) Nyt on viimeinen ajankohta ennaltaehkäistä pigmenttiläiskien syntyminen. Ennaltaehkäisy on se tehokkain konsti pigmenttiläiskien torjunnassa. Yleensä pigmenttiläiskät alkavat syntymään kevään ensimmäisten aurinkopäivien myötä maalis-huhtikuussa. Vielä näin toukokuussa pigmenttiläiskät eivät ole tummimmillaan, joten nyt niiden tummuminen ja lisääntyminen on hyvä pysäyttää. Loppukesästä elo-syyskuussa läiskät ja kirjavuus on niin vahvaa, ettei niitä pysty kovinkaan paljoa tasoittamaan. 
PowerBright Dark Spot Serum sopii kaikille ihotyypeille ja on hyvin tarpeellinen kaikille ihoille. Tämä seerumi heleyttää ja tasoittaa ihon väriä ja kaikilla on harmautta kasvoilla talven jälkeen. Nekin, joilla ei varsinaisia pigmenttiläiskiä synny, ihon väri voi auringon myötä näyttää likaiselta ja epätasaiselta ja juuri tähän PowerBright Dark Spot Serum on hyvä apu. Tämä seerumi on myös hoitava ja kosteuttava muutenkin, joten suosittelen sitä ihan kaikille.


Silmänympärykset sileiksi

Silmänympärykset joutuvat talvella todella koville, kun silmiin tiputellaan hoitotippoja ja kyyneleet valuvat tuulessa ja tuiskussa. Moni on ihan ongelmissa tummuneiden ja turvonneiden silmänympärysten kanssa. 
iS Clinicalin C Eye Serum Advance+ on paras silmänympärystuote poistamaan tummuutta ja turvotusta. Se on hyvin nestemäistä, niin kuin seerumit yleensäkin ovat ja sitä taputellaan ohut kerros silmäluomille alas ja ylös joka aamu sekä ilta. Silloin, kun silmänympärykset ovat hyvin kuivat, seerumin päälle on hyvä käyttää vielä silmänympärysvoidetta. Tehokkain silmänympärysvoide tämän seerumin päälle on iS Clinicalin Youth Eye Complex (125€), joka on hoitolani myydyin silmänympärysvoide. 
Jos olet huolissasi silmänympärysten rypistymisestä ja vanhenemisesta, nyt kannattaa tehdä tehokuuri C Eye Serum Advance+ ja Youth Eye Complex yhdistelmällä. Toki tämän seerumin päälle käy myös kaikki Dermalogican silmänympärysvoiteet. 🧡 Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin C Eye Serum Advance -silmänympärysseerumi ja aikaa osallistua 29.5.-23 asti.

Tänään 16.5. arvonnassa voitti Timo, joka oli kommentoinut 7.5. julkaistuun juttuun täällä blogissa. Laitatko vielä sähköpostisi siihen kommenttisi yhteyteen, niin voidaan sopia palkinnon lähettämisestä. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti