perjantai 16. kesäkuuta 2023

Finnit kukkivat helteellä

Nyt on lupailtu pitkäksi aikaa oikein kunnollisia hellepäiviä ja se tietää hikistä ja kiiltävää naamataulua koko päiväksi. Helteellä kostautuu kaikki ihonhoidon laiminlyönnit, koska epätasapainoinen hilseilevä iho alkaa kunnolla kukkimaan hikoilun myötä.


Tähtitarjous Dermalogican Age Bright Clearing Serum NYT 59€ (norm.75€) ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. 


Tasapainota talineritys

Hikoilu lisää talineritystä ja saattaa syntyä hikinäppyjä, finnejä ja mustapäitä nopeastikin. Parasta olisi käydä kasvohoidossa ja saada kosmetologin hoito-ohjeet juuri omaan tilanteeseen. Ellei ole mahdollisuutta käydä kosmetologilla, tässä on muutamia yleisohjeita, miten ihoa voi rauhoittaa.
Ihon pinta kaipaa puhdistusta, jotta huokoset eivät tuukkiintuisi ja syntyisi mustapäitä ja tukkeumia. Tähtitarjouksena oleva YB:n Nourishing Detox Masque NYT 45€ (66€) naamio imee itseensä ylimääräistä ihotalia, puhdistaa ja supistaa huokosia sekä rauhoittaa tulehduksia. 
Nourishing Detox Masquen vaikutusaika on 10-15 minuuttia ja suosittelen sen käyttöä 2-3 kertaa viikossa. Jos haluaa siistin meikin, niin kannattaa ensin käyttää Nourishing Detox Masque, joka supistaa huokoset ja tasoittaa ihon pinnan. 
Kuorinta on myös välttämätön hoitoaine kesällä, jottei iho tukkiinnu tai hilseile. iS Clinicalin uutuus Cleansing Complex Polish (63€) sopii rasvaiselle iholle ihan päivittäiseen käyttöön ja omalle kuivalle iholleni käytän sitä noin joka toinen päivä.
Tuubista otetaan pieni määrä kevyesti rakeista geeliä ja pestään sillä kasvot. Tämä kuorintageeli on hyvin riittoisaa ja siksi pieni nokare kerralla riittää.


Age Bright Clearing Serum pelastaa ihon finneiltä

Toinen Tähtitarjous Dermalogican Age Bright Clearing Serum NYT 59€ (75€) seerumi on rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon pelastus. Tätä seerumia voi käyttää joka aamu ja ilta ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle kosteusvoide. Age Bright Clearing Serum rauhoittaa talineritystä ja estää huokosia tukkiintumasta.
Tärkeintä on se, ettei rasvaisen ihon hoitotuotteet kuivata ihoa. Kuivattavat hoitotuotteet vain pahentavat tilannetta ja iho tukkiintuu vielä herkemmin.
Age Bright Clearing Serum on tarkoitettu myös yli nelikymppisille ja se hidastaa ihon vanhenemista. Samalla se vähentää myös pigmenttiläiskien syntymistä ja estää ihon kirjavuuden. Tämä seerumi on monipuolinen vaikutuksiltaan ja siksi se sopiikin lähes kaikille.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti