maanantai 26. kesäkuuta 2023

Rauhoita rasvoittuva iho

Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä tämän päivän klo 24.00 asti. Olen suunnitellut nämä tarjoukset rasvoittuvaa ihoa varten, koska kesän aurinko ja hikoilu lisäävät talineritystä ja myös tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toiminta kasvaa.


Dermalogican Tähtitarjous Age Bright Clearing Serum on kirkastava ja puhdistava seerumi, joka ehkäisee näppyjä sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. 


Ihoa ei saa kuivattaa

Vielä nykyäänkin aika yleinen käsitys on, että rasvoittuvaa ihoa pitää kuivattaa ja puhdistuksen pitää olla hyvin tehokas. Kosmetiikkaosastoilla on edelleen myynnissä tuotteita, jotka jo parilla käyttökerralla kuivattavat ihon niin, että huokoset tukkiintuvat ja kiristyvät kiinni. 
Talirauhasten erittämä ihotali ei silloin pääse huokosista pois ja bakteeritoiminta tulehduttaa sen finniksi ja mitä enemmän ihoa kuivattaa sitä enemmän finnit kukkivat.
Ihonhoitoon pitääkin pureutua ihan toisella tavalla, jotta estetään finnien syntyminen ja saadaan talineritys rauhoittumaan. 
Tähtitarjouksena oleva Age Bright Clearing Serum NYT 59€ (75€) on erinomainen seerumi, joka normalisoi talinerityksen ja ehkäisee tulehdusten syntymistä. Age Bright Clearing Serum toimii hyvin aikuisen ihon rasvoittumisongelmissa, koska se samalla kosteuttaa ihoa ja vahvistaa kimmosäikeitä. 
Nyt tämän seerumin sisarustuotteeksi on tullut Deep Breakout Liquid Patch (38€) paikallishoitotuote, joka ennaltaehkäisee finnien syntymistä. Deep Breakout Liquid Patchia pitää aloittaa käyttämään heti, kun iholle tulee pienikin tunne finnin nousemisesta. Heti alkuvaiheessa aloitettu finnin tehohoito parantaa tulehduksen jo ennen kuin se ehtii nousemaan pintaan ja näin ihon ”kukkiminen” saadaan pysymään kurissa. 



Puhdas iho

Tähtitarjouksena on myös kaksi Youngbloodin tuotetta eli Nourishing Detox Masque NYT 45€ (66€) puhdistava naamio ja Micellar Water with Colloidal Silver NYT 29€ (41€) misellivesi. 
Tämä YB:n Micellar Water with Colloidal Silver on kaikille ihotyypeille tarkoitettu misellivesi, jolla voi puhdistaa ihon käyttämättä vettä. Näin kesälomien aikaan misellivesi on erittäin hyvä tuote, jos käy festareilla tai reppureissuilla, joissa ei ole mahdollisuutta vesipesuun.
Youngbloodin misellivesi poistaa myös silmämeikin hyvin ja välillä käytän sitä pelkästään silmämeikin poistoon. Kostutan vanulapun vedellä ja laitan siihen pari tippaa misellivettä ja pyyhin vanulla silmämeikin pois. 
Huomioikaa myös, miten edullinen tämä misellivesi on, joten sen voi ostaa vaikka varaputsariksi matkustusta varten.
Youngbloodin puhdistava naamio Nourishing Detox Masque on ollut myynnissä nyt reilun vuoden ja siitä on tullut erittäin suosittu. Naamion sisältämä kaoliinisavi ja japaninhiili imevät itseensä ihohuokosista talia ja likaa sekä supistaa huokoset. 
Nourishing Detox Masque levitetään puhtaalle iholle ja mielellään kuorinnan jälkeen. Säännöllinen käyttö 2-3 kertaa viikossa nopeutaa talinerityksen normalisoitumista, rauhoittaa punoitusta ja supistaa huokoset.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Laadukkaan kuuloisia tuotteita! Aikoinaan aknesta kärsineenä muistan miten ihoa yritti "tappaa" käyttämällä tosi karskeja tuotteita ja mustapää -kasvovesiä jotka poltti ihoa. Vaihdoin luonnonkosmetiikkaan ja iho rauhoittui <3

    VastaaPoista
  2. Ja se s-posti: tainacharmingÄTgmail.com

    VastaaPoista