tiistai 13. kesäkuuta 2023

Tähtitarjoukset ajalle 13.-26.6.-23


Nämä ihanat Tähtitarjoukset ovat voimassa 26.6. asti.


Rauhoita rasvoittuminen

Kesän hikoilu ja muutokset ihonhoidossa saavat joskus ihon kukkimaan ja nyt Tähtitarjouksessa on tuotteet, jotka rauhoittavat epäpuhtauksien syntyä. 
Age Bright Clearing Serum on siitä erityinen puhdistava seerumi, että se ei takuulla kuivata ja se on suunniteltu toimimaan keski-ikäiselläkin iholla. Yleensä ihon rasvoittumista tasapainottavat seerumit on tehty pelkästään nuorelle iholle, eikä niissä ole mitään ihoa vahvistavia vaikutuksia.
Age Bright Clearing Serum vähentää rasvaisuutta, estää finnien syntymistä ja supistaa huokosia, mutta samalla se vahvistaa kimmosäikeitä, hidastaa ihon ohentumista ja vähentää pigmenttiläiskien tummumista. Tämä seerumi ei kuivata, vaan päinvastoin sitoo ihon omaa kosteutta. 
Age Bright Clearing Serum sopii parikymppisillekin, mutta nelikymppisen ihon finneihin ja näppyihin se on ainutlaatuinen hoitotuote. Yleensä nelikymppisenä rasvoittuvalla iholla on muutamia tulehtuneita finnejä, mutta samalla kosteuden puute on suuri. Age Bright Clearing Serum ratkaisee tämän ongelman ja se onkin monen vakioasiakkaan luottotuote. Joskus rasvoittuminen liittyy näkyvästi kuukautiskiertoon ja finnit ja näpyt ilmenevät noin viikkoa ennen kuukautisia. Age Bright Clearing Serumia voi käyttää myös lyhyinä 7-14 päivän kuureina kuukautiskierron mukaan.


Puhdas iho

Youngbloodin Micellar Water with Colloidal Silver on puhdistustuote, jonka kanssa ei vettä tarvita. Se on erinomainen putsari festareille tai telttaretkille mukaan. Tipauta misellivettä vanulappuun ja pyyhi meikki pois ja myös silmämeikki lähtee tällä tuotteella. Vaihda aina uusi miselliveteen kostutettu vanulappu ja pyyhi niin monta kertaa, kunnes vanulappuun ei enää tule meikkiä.
Micellar Water with Colloidal Silver sisältää misellejä, jotka imevät itseensä kaiken lian ja meikin iholta. Misellivettä voi käyttää yksinään tai kasvoveden tapaan toisen puhdistustuotteen jälkeen. Tämä misellivesi sisältää kolloidista hopeaa, joka auttaa pikkufinnien ja näppyjen parantumista. 
Toinen YB:n Tähtitarjous on Nourishing Detox Masque, joka imee itseensä ihotalia, hikeä ja muita epäpuhtauksia. Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa ja sen vaikutusaika on 10-15 minuuttia. 
Nourishing Detox Masque auttaa pitämään rasvoittuvan ihon puhtaana ja tasaisena, eivätkä huokoset pääse tukkeutumaan. Se myös nopeuttaa jo syntyneiden finnien parantumista, eikä missään tapauksessa kuivata ihoa. 
Silloin, kun haluat hyvän pohjan rasvoittuvan ihon juhlameikille, kannattaa ensin käyttää Nourishing Detox Masque, joka puhdistaa ja tasoittaa ihon.




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.

Tänään 13.6. arvonnassa voitti Anita Isosomppi, joka oli kommentoinut Facebookissa.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti