sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Uutuuksia Dermalogicalta

Dermalogica on kehittänyt entistäkin tehokkaampia tuotteita näppyjen nujertamiseksi ja olen tosi tyytyväinen, kun pystyn tarjoamaan paremman avun rasvaisen ihon ongelmiin. Nämä uutuudet on tarkoitettu sekä teini-ikäisille että aikuisille.


Dermalogican uutuus Clarifying Body Spray on näppyjä vähentävä ja ennaltaehkäisevä suihke, jota on helppo sumuttaa myös selkään.


Hillitse selän finnejä

Dermalogican Clear Start -nuortenlinjaan on tullut uusi tuote Clarifying Body Spray (27€) hoitosuihke vähentämään vartalolla olevia finnejä ja tukkeutumia. Tällaista tuotetta on todella kaivattu, koska rasvaisen ihon ongelmat vaivaavat usein myös selkää, rintakehää ja reisiä. Clarifying Body Spray on ponnekaasuton suihke, jota on helppo sumuttaa myös selkään, joka on aina vaikeimmin hoidettava alue vartalolla. 
Tämä suihke vähentää talineritystä, ihon punoittelua ja finnien syntymistä. Clarifying Body Spray sisältää tehokasta salisyylihappoa, joka sulattaa ihotalin ja kuolleiden solujen sekoitusta, mikä tukkii huokoset. Clarifying Body Spray ei missään tapauksessa kuivata ihoa, mutta se vähentää huomattavasti vartalon alueen finnejä ja mustapäitä.
Sumuta hoitosuihketta joka aamu ja ilta puhtaalle kuivatulle iholle. Erityisesti kuntosalitreenin ja muun liikunnan jälkeen Clarifying Body Spray on hyvin tarpeellinen, koska hikoilun myötä finnien syntyminen lisääntyy ja tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toiminta vilkastuu.
Noin 2-3 viikon säännöllisen käytön jälkeen hoitotulokset alkavat näkymään. Hoitosuihkeen käyttö on niin helppoa, että huolettominkin teini viitsii sitä käyttää.


Paikallishoito finneille!

Uusi Deep Breakout Liquid Patch (38€) paikallishoito finneille on tehostettu versio Age Bright -linjan aikaisemman finnihoidon tilalle. Rasvoittuvalle iholle saattaa tulla yksittäisiä isoja finnejä kuukautiskierron loppuvaiheessa vielä yli nelikymppisenäkin. Niihin tarvitaan nimenomaan paikallishoitoaine, joka nopeuttaa tulehduksen parantumista.
Deep Breakout Liquid Patch myös ennaltaehkäisee finnien syntymistä, jos sitä alkaa käyttämään heti, kun tulehdus nousee esiin. Ajoissa hoidettu finni paranee nopeammin, eikä tulehdus ehdi rikkomaan pigmenttisolukerrosta, joten tumma pigmenttiläiskä ei ehdi muodostumaan.
Tavallaan Deep Breakout Liquid Patch muodostaa ohuen ”laastarin” tai kalvon finnin päälle, mikä vähentää finnin näkymistä ja nopeuttaa parantumista.
Deep Breakout Liquid Patch on oikein hyvä pari Tähtitarjouksena olevalle Age Bright Clearing Serumille NYT 59€ (75€).




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti