torstai 8. kesäkuuta 2023

Ripsien kestotaivutus on kesälomameikki

Olen toukokuun aikana tehnyt lukemattomia Ripsien kestotaivutus & kulmien kestovärjäys -yhdistelmiä (yht. 116€) ja taas kerran totesin, miten paljon ripsien kaunis kaareutuminen korostaa silmiä ja nostattaa ikääntyneen silmäluomia.


Yumi Lashes ripsien kestotaivutus on turvallinen ja sopii herkillekin silmille.


Yumi Lashes -menetelmä on paras 

Ripsien kestotaivutus on työ, missä kannattaa luottaa vain kokeneeseen ammattilaiseen. Olin tehnyt kymmeniä tuhansia ripsien kestovärjäyksiä ennen kuin aloitin tekemään näitä kestotaivutuksia, mutta siltikin jouduin harjoituttamaan käsiäni ja sormiani tähän tarkkuuteen. Joten kannattaa varoa hoitopaikkoja, joissa ei ole ammattitaitoista tekijää. 
Tällä hetkellä veikkaan, että noin puolet kestotaivutuksista tehdään ilman koulutusta ja myös ohi verotuksen. Ainoastaan Yumi Lashes -maahantuoja ei myy aineitaan muille kuin kosmetologeille, joilla on suoritettu koulutus heidän menetelmään. 
Kuitenkin ydinasiani tässä kirjoituksessa on se, miten helppo kaunistus ripsien kestotaivutus on asiakkaalle. Taivutus pysyy hyvänä 6-10 viikkoa ripsien laadusta riippuen, eikä niitä tarvitse mitenkään varoa tai korjailla. Kestovärikin pysyy paremmin kestotaivutuksen jälkeen ja sitä voi uusia kuinka usein haluaa. Itse ripsien kestotaivutusta ei tehdä kuin kahdeksan viikon välein ja siinä ajassa vanha ripsi on pudonnut pois ja uusi kasvanut tilalle.
Moni asiakas on ottanut jo tavaksi Kulmakarvojen laminoinnin (66€), joka pitää kiharaiset tai pörröiset kulmakarvat hyvässä asennossa ja myös kestoväri pysyy niissä paremmin. Hyvin hentoja kulmakarvoja laminointi hiukan jämäköittää ja saa kulmat näyttämään tuuheammilta. Korostan sitä, että laminointi kohdistuu vain kulmakarvoihin, eikä se ole mikään ihon värjäysmenetelmä. Joillakin iän myötä lähtee lähes kaikki kulmakarvat ja sellaisessa tapauksessa laminointia ei pysty tekemään. 
Kulmakarvojen laminointia ei kannata arastella ja pelätä sen näyttävän ihan överiltä. Muutos ei ole niin suuri, että sitä pitäisi harmitella. Ehdottomasti pidän kulmakarvojen laminointia parhaana tapana korostaa silmiä. 


Luomiväreillä kesämeikki

En ole koskaan ymmärtänyt ajatusta, että muuta meikkiä ei käytetä kuin ripsiväriä. Minusta pelkkä ripsiväri kalpeilla kasvoilla ei ole paras valinta, mutta se on tietysti makuasia. Jos itse tekisin vain osan meikistä, niin laittaisin Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (59€) meikinpohjustusaineen ja sen kanssa kauniin poskipunan. 
Monet kokevat silmänympärykset liian tummiksi varsinkin, jos on joutunut käyttämään lääketippaa silmänpaineeseen. Tätä tummuutta ei SkinPerfect Primer SK30 peitä kuin hiukan, mutta Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer (38€) peitepuikko on juuri tarkoitettu silmänympäryksen tummuuden peittämiseen. Siitä löytyy kaksi sävyä, Fair ja Neutral, joka on tähän vuodenaikaan paras valinta lähes kaikille ihon sävyille. Skin Renewing Concealer on myös hyvin hoitava ja sitä voi levittää myös koko kasvoille meikkivoiteen tapaan. Tämä Skin Renewing Concealer on paras peiteaine, mitä olen koskaan myynyt, niin kuin kaikki muutkin Xtreme Lashes -silmämeikit
Ripsien kestotaivutuksen kanssa voi silmiä vielä korostaa luonnollisella luomivärisävyllä. Itse käytän nykyään eniten Xtreme Lashes GlideShadow -luomivärikynää (35€) sävyssä Champagne, joka on murrettu norsunluun sävy tai sitten sävyä Rose, joka on ruusukulta. Muodikkain sävy on Nude, joka on täysin matta ihonvärinen luomiväri. 
Nyt, kun kesäkuu alkoi, kannattaa siirtyä kesäisiin meikkiväreihin ja uudistaa meikkiä muutenkin.





Tähtitarjoukset 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti