perjantai 9. kesäkuuta 2023

Uutuuspuhdistus Oil To Foam Total Cleanser

Toinen Dermalogican uutuuspuhdistuksista Micellar Prebiotic Precleansen (52€) lisäksi on Oil To Foam Total Cleanser (63€) joka yksinään korvaa kaksoispuhdistuksen. Nyt asiakas voi itse valita ajankäyttönsä ja mieltymyksiensä mukaan, millaista kaksoispuhdistusta käyttää.


Kaksoispuhdistus yhdessä tuotteessa – Oil To Foam Total Cleanser poistaa meikin ja puhdistaa ihon yhdellä kertaa.


Öljystä vaahdoksi

Olen nyt jo viikon verran käyttänyt tätä Oil To Foam Total Cleanseria ja ensimmäisellä kerralla tein taas sen virheen, että otin sitä ihan liikaa. Otetaan siis pieni määrä kämmenelle tätä öljymäistä puhdistusta ja levitetään se hieroen kasvoille, ripsiin ja silmäluomiin. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan ihoa, niin veden vaikutuksesta öljy muuttuu puhdistusvaahdoksi, joka huuhtoutuu täysin vedellä pois. Silmämeikki sulaa myös tähän puhdistustuotteeseen ja erillistä silmämeikinpoistoainetta ei tarvita. 
Ripsipidennyksiin Oil To Foam Total Cleanser ei sovi, niin kuin ei moni muukaan puhdistusaine, koska ripsiliimat saattavat liueta puhdistuksen vaikutuksesta.
Oil To Foam Total Cleanser on täysin erilainen puhdistustuote kuin Dermalogican muut putsarit. Oil To Foam Total Cleanserin uudet vaikutusaineet mahdollistavat sen, että yksi tuote onkin kaksoispuhdistus ja tätä ominaisuutta ei ole muilla puhdistustuotteilla.
Oil To Foam Total Cleanser on tehokas puhdistus, joka sulattaa myös rasvaliukoisen lian ja samalla se hoitaa ja kosteuttaa ihoa, niin kuin kaksoispuhdistuksen kuuluukin.


Oil To Foam Total Cleanser on ainutlaatuinen puhdistustuote

Oil To Foam Total Cleanser koostuu useammasta pinta-aktiivisesta aineesta, jotka eivät kuivata ihoa. Nämä ovat natriumkokoyyliglutamaatti, joka on johdettu kookosöljystä, kokamidopropyylihydroksisultaiini on myös kookosöljyn johdannainen ja vihreän teen siemenuutteesta saadaan myös hellävarainen pinta-aktiivinen aine.
Ymmärrätte varmaan näistä sanahirviöistä, miksi en avaa kovin perusteellisesti hoitotuotteiden raaka-aineita näissä blogijutuissa, koska ne ovat itsellenikin hankalia lausua ja kirjoittaa. Koulutuksissamme kyllä käydään läpi kaikki nämä raaka-aineet kemiallisia kaavoja myöden. 
Näiden erityisten pinta-aktiivisten aineiden lisäksi Oil To Foam Total Cleanser sisältää tyrniöljyä, jonka ansiosta tuote on ihanan kullanvärinen hyväntuoksuinen öljy. Tyrniöljy sisältää runsaasti hoitavia vaikutusaineita ja siksi Oil To Foam Total Cleanser sopiikin myös kuivalle ja herkälle iholle.
Oil To Foam Total Cleanser on ihanteellinen kiireisen ihmisen puhdistustuote, joka tekee kaksi asiaa yhdellä kertaa. Kunnolliseen puhdistukseen kannattaa aina panostaa, koska huonosti puhdistetulla iholla ei paraskaan seerumi vaikuta kunnolla.




HUOM. Tähtitarjoukset enää ma 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:26

    Ihanan kuuloinen puhdistustuote - samoin kuin tuo aiemmin esitelty.

    Jotkut sanovat, että eivät välitä puhdistustuotteen laadusta, koska sehän huuhdotaan pois. En ymmärrä tätä ajatusta.

    Oma vahva kokemukseni on, että puhdistustuloksella ja puhdistuksen jälkeisellä tunteella on suuri merkitys ihonhoidossa.

    Dermalogican ja IS Clinicalin tuotteiden jälkeen iho tuntuu elpyneeltä ja hoidetulta sekä tietenkin puhtaalta.

    Leena

    VastaaPoista