tiistai 27. kesäkuuta 2023

Tähtitarjoukset 10.7.-23 asti


Nämä upeat Tähtitarjoukset ovat voimassa 10.7.23 asti.


Uutuustuote tarjouksessa

Dermalogican Phyto Nature Oxygen Cream tuli myyntiin vasta toukokuussa ja yleensä uutuuksista ei ole alennuksia. Halusin tämän voiteen Tähtitarjouksiin, koska olen siihen itse niin ihastunut ja se on erinomainen tuote näin kesällä. 
Phyto Nature Oxygen Cream on hyvin ohut, lähes maitomainen voide, jonka kaltaista Dermalogicalla ei ole aikaisemmin ollut. Ensikokeilulla ajattelin sen olevan liian ohut omalle kuivalle iholleni, mutta olin täysin väärässä. Jo parin päivän käytön aikana huomasin, miten paljon Phyto Nature Oxygen Cream sisältää vaikutusaineita.
Koulutuksessakin korostettiin, että Phyto Nature Oxygen Cream on yhtä kevyt kuin ilma. Vertaus tulee myös siitä, että Phyto Nature Oxygen Creamin vaikutusaineet tukevat hapen vaikutusta ihon kimmoisuudessa ja uudistumisessa. 
Phyto Nature Oxygen Cream sopii yli kolmekymppisille pintakuiville ihotyypeille. Paras valinta se on yli viisikymppisille, joilla ihon veltostuminen ja ohentuminen on jo olemassa. Itse koen, että tämä voide pysäytti ohentumisen ja toi jämäkkyyttä roikkuviin leukaperiin. 
Tietysti parasta on laittaa Phyto Nature Oxygen Creamin alle ihotyypin mukainen seerumi. 


Tehohoito kaikille ihotyypeille

iS Clinicalin Hydra-Cool Serum on hyvä tehotuote ihan kaikille, koska aurinko ja hikoilu kuivattavat ihoa tosi paljon. Nyt tähän Tähtitarjoukseen kuuluu myös kolme paria Active Peel System -kuorintahoitolappuja, jotka lisäävät Hydra-Cool Serumin vaikutusta.
Aloita tehokuuri Active Peel System -hoitolapuilla ja pyyhi puhtaalle iholle ykköslapun tiiviste. Aine saattaa kihelmöidä ja jopa kirvelläkin, mutta se kuuluu asiaan. Noin kolmen minuutin vaikutusajan jälkeen iho pyyhitään kakkoslapulla ja tämä tiiviste saa jäädä vaikuttamaan yön ylitse. Suosittelen, että Active Peel System -lappuset käytetään kuurina joka toinen päivä ja niillä saat vauhditettua ihon uudistumista ja silottumista. 
Nuo Active Peel System -lappuset parantavat todella paljon Hydra-Cool Serumin imeytymistä ja vaikutusta. Ensimmäisen viikon aikana, kun käytät hoitolappusia, laita aamuisin pesun jälkeen Hydra-Cool Serum ja muulloin iltaisin. Rasvoittuva pintakuiva iho voi pitää Hydra-Cool Serumia ihan kosteusvoiteenakin ja sen päälle ei näin kesällä tarvitse laittaa muuta voidetta. Kuivalla iholla Hydra-Cool Serumin päälle sopii hyvin tämä toinen Tähtitarjous Phyto Nature Oxygen Cream hoitovoide yöksi ja päiväksi. 



⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti