perjantai 2. kesäkuuta 2023

Näitä tuotteita kannattaa kokeilla

Välillä minulta jää unohduksiin joku tuote, josta en huomaa kirjoittaa, vaikka tuote olisi kuinka hyvä. Viimeisen vuoden aikana on tullut uutuuksiakin aika paljon ja kaikki eivät ole vielä tulleet tutuiksi asiakkaille ja minulle.


Dermalogican Daily Glycolic Cleanserin glykolihappo kirkastaa ihoa poistamalla kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta heleän.


Kesällä kannattaa satsata puhdistukseen

Noin vuosi sitten tuli Dermalogicalle myyntiin Daily Glycolic Cleanser (295ml 64€ ja 150ml 40€), joka on minun lempiputsari. Sen sisältämä glykolihappo on aivan erilainen vaikutukseltaan, kuin se on yleensä. Glykolin määrä on juuri sopiva, joten se kuorii kevyesti ihoa, mutta ei kuivata yhtään. Iholle jää raikas ja puhdas tunne.
Toinen uudehko tuote on iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€), joka on mieto kuorintatuote. Siinä on selluloosamikrorakeita mekaanisena kuorinta-aineena ja pieni määrä salisyylihappoa, joka sulattaa kuollutta solukkoa. Tässäkin on vaikutusaineet todella hyvässä tasapainossa ja Cleansing Complex Polish sopii kaikille ihotyypeille. 
Kesällä tarvitaan enemmän puhdistusta ja kuorintaa, koska uv-säteily lisää huokosia tukkivaa kuolleen solukon määrää. Ellei sitä puhdisteta kunnolla pois, alkaa ihoon tulla harmaa ja hilseilevä pinta, joka ei läpäise muita hoitotuotteita. Säännöllinen kuorinta pitää ihon kirkkaana sekä raikkaana ja muut hoitoaineet imeytyvät paremmin.


Rauhoita rasvoittuminen

Hikoilu ja helle lisäävät helposti ihon rasvoittumista ja mustapäät sekä finnit saattavat villiintyä. Ennen kesää kannattaa käydä kasvohoidossa, joka rauhoittaa talineritystä ja puhdistaa huokoset. Samalla asiakas saa henkilökohtaiset ohjeet oman ihonsa kotihoitoon.
iS Clinicalin suosituin seerumi Amerikassa on Active Serum (15ml 102€ ja 30ml 170€), joka uudistaa ja puhdistaa ihoa. Se on erinomainen yli kolmekymppiselle, jonka ihon talineritys on epätasapainossa. Active Serum myös hidastaa näkyvästi ihon rypistymistä ja veltostumista. Tämä seerumi on aluksi hyvin tuntuva iholla eli se aiheuttaa lievää kihelmöintiä ja kirvelyäkin, joka menee noin vartissa ohitse. Suurin osa asiakkaista on ihastunut tähän kihelmöivään tunteeseen, koska se vakuuttaa seerumin tehokkuudesta. 
Toinen hyvä tuote rauhoittamaan rasvaisuutta on Youngbloodin Nourishing Detox Masque (66€) naamio,  joka sisältää syväpuhdistavaa kaoliinisavea ja hiiltä. Ne imevät itseensä ihotalia ja puhdistavat huokosia kuivattamatta ihoa. Ihon väri kirkastuu ja kasvot näyttävät puhtailta sekä raikkailta. Tämän naamion vaikutusaika on 5-15 minuuttia ja sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa. Varsinkin ennen juhlia, kun haluaa tehdä hyvin pysyvän meikin ja sileän ihon, kannattaa ensin laittaa tämä naamio. 




Tähtitarjoukset 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti