lauantai 3. kesäkuuta 2023

Hybridituotteet kotiin

Kosmetiikkaan kehitetään koko ajan helppoja ja nopeita tuotteita käyttää, joissa olisi myös paljon vaikutusta. Asiakkailla on koko ajan entistä vähemmän aikaa ja viitseliäisyyttä omaan ihonhoitoonsa, joten helppoja hoitotuotteita tarvitaan.


Tähtitarjouksena oleva Dermalogican hybridituote Hydro Masque Exfoliant on sekä kuorinta että kosteuttava naamio.


Monta vaikutusta yhdessä tuotteessa

Tähtitarjouksena oleva Hydro Masque Exfoliant NYT 52€ (norm.65€) on hyvä esimerkki tällaisesta hybridituotteesta, joka hoitaa kaksi asiaa yhdellä kertaa. Hydro Masque Exfoliant on yhtäaikaa kosteuttava naamio ja kuorinta-aine. Sen lisäksi tuotteen vaikutusaika on vain viisi minuuttia. 
Hydro Masque Exfoliant sisältää pieniä pallosia, joissa on kuorivat vaikutusaineet esimerkiksi bambu-uute. Levitä tämä geelimäinen voide kasvoille ja hiero samalla nuo palloset rikki, jotta kuoriva vaikutus toteutuu. Sen jälkeen tuote saa olla vielä 3-5 minuuttia, jolloin kosteuttava naamio ehtii vaikuttamaan. Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja levitetään hoitotuotteet. Aurinkoisena vuodenaikana iho tarvitsee sekä kuorintaa että kosteutusta, kun uv-säteily rasittaa ihoa.
Toinen helppo kesäajan tuote on iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€), jota voi käyttää ihan kosteusvoiteenakin. Hydra-Cool Serum sisältää syväkosteuttavaa hyaluronihappoa, joka myös sitoo ihon omaa kosteutta. USA:ssa Hydra-Cool Serum on yleisin käytössä ihan yksinään kosteusvoiteena, koska lämpimässä ilmastossa ei tarvita täyteläistä suojakerrosta iholle. 
Osa Hydra-Cool Serumin vaikutusaineista imeytyy seerumin tavoin syvempiin ihokerroksiin, mutta samalla se kosteuttaa myös ihon pintaa, joten muuta hoitovoidetta ei välttämättä tarvita.


Päivävoide ja aurinkosuojavoide yhtäaikaa

Monelle on vaikea käsittää, että voide voi olla yhtäaikaa hyvä päivävoide ja tehokas aurinkosuojavoide. Oikeastaan enää ei ole edes myynnissä voiteita kasvoille, jotka olisivat pelkkiä aurinkosuojia, vaan niissä on aina kosteusvoidetyyppinen pohja. 
Tämä nopeuttaa huomattavasti aamutoimia, kun tarvitaan vain yksi voide kasvoille. Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (50ml 84€ ja 100ml 138€) on tehokas vanhenevan ihon päivävoide, joka sisältää runsaasti elvyttäviä ja kiinteyttäviä aineita. Se imeytyy hyvin ja sen päälle meikkivoide on helppo levittää.
Yksi monikäyttövoide on iS Clinicalin Eclipse SK50 (59€). Tätä päivävoidetta on saatavissa värittömänä ja värillisenä. Tuo värillinen versio on kosteusvoide, aurinkosuojavoide ja ihon väriä tasoittava värivoide yhtäaikaa. 
Eclipsen voidepohja on ohut ja kuivalle iholle sen alle kannattaa laittaa seerumi. Rasvoittuvalle ja sekaiholle Eclipse SK50 on erinomainen päivävoide, koska se imeytyy täysin ja iho pysyy mattapintaisena. 



Tähtitarjoukset 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti