torstai 22. kesäkuuta 2023

Tehohoitoa kesälomalle

Moni asiakas kertoo olevansa niin työn uuvuttama, ettei arkielämässä jaksaisi tehdä mitään erityistä ihon kotihoito-ohjelmaa. Siinä tapauksessa voisi kesälomalla satsata ihonsa hyvinvointiin päivittäin pari minuuttia enemmän, niin tulos näkyisi loppuvuoden.


Active Peel -kuorintahoitolaput silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä nopeasti.


Tehohoitokuuri kotikäyttöön

Yleensä ihon kotihoito ei ole ajanpuutteen takia vähäisempää, vaan muuten puuttuu jaksamista ja motivaatiota. Kannattaisi kokeilla lyhyempää tehohoitokuuria vaikka kasvohoidon jälkeen, niin hoidon vaikutus moninkertaistuu. Kotihoitotuotteet vaikuttavat myös paremmin kasvohoidon jälkeen ja kosmetologilta saa neuvoja ja motivaatiota tuotteiden käyttöön. 
Kokeilkaapa iS Clinicalin Active Peel System (109€) hoitokuuria, joka on monipuolisesti vaikuttava lähes kaikkien iholle. Hyvin helposti ärsyyntyvän ihon omaava ja ruusufinniin taipuvainen ei voi Active Peel Systemiä käyttää sen tehokkuuden vuoksi.
Active Peel System paketissa on viisitoista hoitolappuparia ja ne käytetään iltaisin 2-3 päivän välein. Ensin iho puhdistetaan meikistä ja sen jälkeen iholle pyyhitään hoitotiiviste lappu numero yhdestä. Se aiheuttaa aika voimakkaankin kihelmöinnin, mutta sen vaikutusaika on vain kolme minuuttia. 
Ihoa ei huuhdella välissä, vaan sitten iholle pyyhitään lappu numero kahden hoitotiiviste ja se lopettaa kihelmöinnin ja nipistelyn. Kakkostiiviste jätetään yöksi vaikuttamaan ja sen päälle ei tarvitse laittaa mitään muita hoitoaineita. Tehohoitokuuri on siis nopea ja helppo tehdä ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho näyttää ja tuntuu paremmalta.


Kesäiho kaipaa kosteutta

Uv-säteily paksuntaa ihoa ja kuolleen solukon määrä lisääntyy, joten kuorintaa tarvitaan kesälläkin. Ilman kuorintaa kosteuttavat seerumit ja muut tehoaineet eivät imeydy kunnolla. Siksi tämä Active Peel System onkin niin hyvä, kun siinä on kuorinta ja hoitoaineet samassa.
Toinen iS Clinicalin tuoteyhdistelmä kesäloman tehohoitoon on Warm Up - Cool Down pakkaus (147€), joka sisältää Warming Honey Cleanser (55€) puhdistusgeelin ja Hydra Intensive Cooling Masque (101€) naamion. 
Tämä tuoteyhdistelmä sopii arkaihoisellekin ja se rauhoittaa punoituksia ja ihoärsytyksiä. Geelimäinen Hydra Intensive Cooling Masque on ihana viilentäjä myös auringonpolttamalle iholle. Kesäloman kuurihoitona suosittelen, että käytät joka toinen tai kolmas ilta kevyesti kuorivan Warming Honey Cleanser kuorivan puhdistuksen ja sen jälkeen laitat Hydra Intensive Cooling Masquen yöksi vaikuttamaan. Muuta et näiden kanssa tarvitse kuin silmänympärysvoiteen ja geelimäinen Dermalogican BioLumin-C Eye Serum (73€) on kesällä suositeltava.
Warming Honey Cleanser puhdistusgeeliä voit käyttää ihan joka iltakin, koska se ei kuori liikaa edes herkkää ihoa. Hydra Intensive Cooling Masque on helteellä ihana hoitotuote, koska se tekee iholle ihan jäämäisen viileyden. Helppokin se on, koska se saa vaikuttaa koko yön.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti