sunnuntai 11. kesäkuuta 2023

Huippuihana Micellar Prebiotic Precleanse

Olen taas aivan intoa piukassa, kun olen niin innostunut Dermalogican Micellar Prebiotic PreCleanse (52€) uutuuspuhdistuksesta. Se tuli myynnistä poisjääneen PreCleanse Balmin tilalle ja siitä tuli heti suosikkiputsarini.



Hoitava alkupuhdistusaine

Rutikuivalle iholleni aikanaan tuo balsamimainen PreCleanse Balm oli hoitavampi ja tykkäsin siitä kovasti. Käytän myös vahvaa silmämeikkiä ja se tarvitsee hyvän puhdistusaineen ja siihen PreCleanse Balm taipui hyvin. Harmittelin sen pois jääntiä ja niin harmitteli moni vakioasiakaskin.
Nyt ei enää tarvitse harmitella, kun tilalle tuli entistä parempi puhdistusaine Micellar Prebiotic PreCleanse. Tämä uusi putsari on maitomainen ja vaikuttaa ohuelta kosteusvoiteelta. Sen käyttötapa on samanlainen kuin öljymäisenkin PreCleansen eli se hierotaan suoraan kaiken meikin ja lian päälle ja sitten sormet kostutetaan veteen ja hierotaan tuotetta veden kanssa ja huuhdellaan pois. 
Veteen sekoittuessaan siitä tulee täysin vesiliukoinen ohut neste, joka on helppo huuhdella pois lämpimällä vedellä. 
Myös silmämeikki lähtee Micellar Prebiotic PreCleansella pois ja jos meikkiä on kevyesti, niin puhdistusaine hierotaan ripsiin ja silmäluomiinkiin ja huuhdellaan pois. Oman silmämeikkini poistan niin, että otan veteen kostutetulle vanulapulle pari tippaa puhdistusainetta ja pyyhin meikin vanulappuihin. Teen tämän silmämeikin poiston ensimmäiseksi ja sitten vasta pesen koko kasvot Micellar Prebiotic PreCleansella.


Käytä hoitosuihke pesun jälkeen

Dermalogican ja iS Clinicalin puhdistustuotteiden kanssa ei tarvita kasvovettä, koska ne huuhtoutuvat täysin pois vedelläkin. Aikaisemmin kasvovedet helposti kuivattivat, kun niissä piti olla vahvoja vaikutusaineita, jotka poistivat ei-vesiliukoisen puhdistusaineen rippeet. 
Nykyisin systeemi on ihan toinen ja kasvovesien tilalle on tullut hoitosuihkeet, jotka sisältävät ihoa hoitavia vaikutusaineita. Tällä hetkellä hoitolani suosituin hoitosuihke on Hyaluronic Ceramide Mist (47€), jonka erityisominaisuus ovat keramidit, jotka täyttävät pikkuryppyjä ja juonteita. Hoitosuihke siis silottaa ihoa ja on samalla superkosteuttava.
Hoitosuihkeet myös auttavat seuraavaksi käytettävien seerumien ja voiteiden imeytymistä. Hoitosuihkeesta kostealle iholle seuraavaksi käytettävien tuotteiden vaikutusaineet vaikuttavat tehokkaammin.
Joskus lueskelen toisten Dermalogicaa käyttävien kauneushoitoloiden facebook-sivuja ja siellä toisinaan kysytään, eikö hoitosuihketta mene silmiin, kun sitä suihkutellaan kasvoille. Ajattelen aina, että pitääkö nyt sekin sanoa, että pistä silmät kiinni hoitosuihketta käyttäessäsi. 




HUOM. Tähtitarjoukset enää ma 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Micellar esipuhdistusaine vaikuttaa ihanalta tuotteelta :)

    VastaaPoista