keskiviikko 28. kesäkuuta 2023

Omat kesän suosikkituotteeni

Pyrin pitämään itselläni selkeän ihonhoito-ohjelman näillä myynnissäni olevilla tuotteilla. Kuitenkin joudun myös tekemään paljon kokeiluja etsiessäni lisää hyviä hoitotuotteita myyntiin ja valitettavan usein petyn näihin kokeilutuotteisiin.


Vanhojen luottotuotteiden rinnalla on kiva kokeilla myös uutuuksia, joista saattaakin tulla suosikkeja. 


Uutuuksia on kiva kokeilla

Otan aina uutuustuotteet heti käytöön, jotta pystyn kertomaan niistä asiakkaille mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä kokeiltavana on Dermalogican kaksi uutta putsaria Micellar Prebiotic PreCleanse (52€) alkupuhdistustuote ja Oil To Foam Total Cleanser (63€). 
Poistan silmämeikin kostutetulla vanulapulla, johon olen tipauttanut Oil To Foam Total Cleanseria tai iS Clinicalin Cleansing Complexia (55€). Näillä kummallakin puhdistusaineella voi poistaa silmämeikin, kun hieroo puhdistusgeeliä silmämeikin alueelle pesun yhteydessä. Itselläni on vahvasti meikkiä ja haluan poistaa sen vanulapulla. Yleensä käytän lähes jatkuvasti Cleansing Complexia, joka on hoitolani suosituin puhdistustuote. Toisena puhdistusaineena käytän iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) kuorinta-ainetta, johon olen tykästynyt ja käytän sitä melkeinpä joka päivä näin kesällä. 
Silmänympärysvoiteista suosikkini on Dermalogican BioLumin-C Eye Serum (73€), joka on ohut geelimäinen tuote ja erittäin kosteuttava. Välillä käytän iltaisin tehokasta ryppyvoidetta silmäkulmiin eli Youth Eye Complexia (125€)
Dermalogican tarjouksessa oleva uutuusvoide Phyto Nature Oxygen Cream NYT 114€ (144€) on ollut ehdoton suosikkivoiteeni heti sen jälkeen, kun sain sen myyntiin. Tuo ensimmäinen pumppupullo riitti pari kuukautta, kun käytän sitä aamulla sekä illalla, joten se kestää kesän loppuun, kun hyödyntää tämän Tähtitarjouksen.



Tehohoitoa seerumeista

En koskaan käytä voidetta ilman sen alle laitettua seerumia. Seerumi on tärkein hoitoaine, kun hidastetaan ihon vanhenemisen merkkejä. Ryppyjä ja veltostumista ei voi pysäyttää, mutta hyvällä hoidolla ne hidastuvat huomattavasti. 
Tällä hetkellä käytän iS Clinicalin Super Serumia (15ml 111€ ja 30ml 183€) ja laitan sitä runsaasti sekä illalla että aamulla. Kaula on minun ”heikko kohta” ja kiinnitän huomiota sen hoitamiseen hyvin paljon. Puhdistan kasvot aina dekolteelle asti ja käytän kaikki hoitotuotteet myös kaulalle. Super Serumin levitän siis myös dekolteelle ja sen päälle laitan iS Clinicalin NeckPerfect Complex (110€) joka on lempituotteitani iS Clinicalilta. 
Työpäivän aamuna minulle riittää aurinkosuojaksi SkinPerfect Primer SK30 (58€) ja muu meikki, koska ulkoiluni on minimaalista. Kävelen aamulla yhdeksän maissa viisikymmentä metriä autopaikaltani hoitolaan ja saman verran illalla noin kello 20-21. Tämä on niin olematon altistus uv-säteilylle, että tehokkaampaa suojaa ei tarvitse.
Viikonloppuna ja lomalla laitan heti aamulla seerumin päälle Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (50ml 84€ ja 100ml 138€) päivävoiteen ja ellei minulla ole meikkiä, lisään sitä vielä uloslähtiessäni. Päivän mittaan lisään 2-4 tunnin välein puuterimaista PerfecTint Powder SK40 (99€) aurinkosuojaa värisävyssä ivory
Tämä puuterimainen aurinkosuoja on paras keksintö, mitä kosmetiikkaan on tullut vuosikymmeniin. PerfecTint Powder SK40 on helppo levittää kasvoille, niskaan, korvalehtiin ja dekolteelle palauttamaan kulunutta suojakerrointa. Kaikkien aurinkosuojien suojakyky vähenee 1-4 tunnin aikana, kun ne sulavat ihon erittämään taliin ja hikeen. Siksi tämä PerfecTint Powder SK40 on aivan välttämätön, jos aikoo olla ulkona pitkiä aikoja.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.

Eilisessä arvonnassa 27.6.23 voitti nimimerkki ”lyckandin”, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti