maanantai 12. kesäkuuta 2023

Uv-säteily lisää ihon hilseilyä

Yleensä kesällä iho voi paremmin, kun rajut lämmönvaihtelut ja kuivattava sisäilma ei ole kiusana. Moni kokee ihonsa kesällä niin hyvinvoivaksi, että vähentää kotihoidon olemattomiin. Tästä seuraa ongelmia loppukesästä ja niiden korjaaminen vie aikaa.


iS Clinicalin Moisturizing Complex on täydellinen voide kesäaikaan. 


Kesäihokin tarvitsee kuorintaa ja kosteutusta

Kesällä halutaan päästä meikkaamisessa ja ihonhoidossa mahdollisimman vähällä. Henkilökohtaisesti tätä en oikein ymmärrä, koska oma ihonhoitoni ja meikin teko vie ihan saman ajan kesällä ja talvella. Meikkaamisen voi nopeuttaa Ripsien kestotaivutuksella ja kulmakarvojen laminoinnilla (yht.135€), mutta ihonhoitoa ei voi ohittaa.
Kesällä ihon kuorinnan tarve lisääntyy, koska uv-säteily aiheuttaa solukuolemaa ja hilseilyn määrä lisääntyy. Ihon pintaan kerääntyvä kuollut solukkokerros saattaa moninkertaistua auringossa olemisen myötä ja viimeistään loppukesällä hoitamaton iho alkaa oirehtia näppylöinä ja finneinä. 
Sitten moni ihmettelee, mikä teini-ikä iski kesken kaiken ja käy ostamassa marketin tiukimman puhdistusaineen. Näin kierre on valmis ja sitä kosmetologi hoitaakin jo pari kuukautta.
Hilseily alkaa tukkia ihohuokosia ja hien sekä ihotalin yhdistelmä alkaa muhia huokosissa bakteerien kanssa yhdessä ja syntyy tulehtuneita finnejä. Sitten niitä innostutaan puristelemaan likaisin sormin ja raatelevat kynnen jäljet rikkovat kudosta entisestään ja tulehdus siirtyy seuraaviin ihohuokosiin. Samalla rikotaan ihon pigmenttisolukerrosta, joka tuottaa vahingoittuneeseen ihon kohtaan tumman pigmenttiläiskän, joka vaalenee vasta jouluksi.
Älä siis järjestä itsellesi tätä kierrettä, vaan kuori ja kosteuta ihosi kunnolla myös kesäaikaan!


Tähtitarjouksena kuorintaa ja kosteutta

Vielä tänään voimassa olevat Tähtitarjoukset ovat tarkoitettu juuri kesäihon hoitoon. Hydro Masque Exfoliant NYT 52€ (65€) on kuorintanaamio, joka vaikuttaa kahdella tavalla. Iholle levitettäessä Hydro Masque Exfoliant kuorii ja sen jälkeen on viiden minuutin vaikutusaika, jolloin kosteusnaamion tehoaineet imeytyvät ihoon.
Kuorintanaamio huuhtoutuu hyvin pois lämpimällä vedellä ja vain viidessä minuutissa iho heleytyy ja puhdistuu. Hydro Masque Exfoliantin bambuhiukkaset kuorivat ihon hellävaraisesti sulattamalla huokosia tukkivat kuolleet solukot. Kuorivan vaikutuksen jälkeen kosteuttavat vaikutusaineet pääsevät imeytymään ihoon. Suosittelen kuorintanaamion käyttöä noin joka kolmas päivä.
IS Clinicalin Moisturizing Complex NYT 85€ (112€) on ohut maitomainen kosteusvoide ja sen kosteuttavat vaikutukset ovat erityisen tehokkaita. iS Clinical käyttääkin vain farmaseuttisen tason raaka-aineita eli samoja, mitä lääkkeissä käytetään. Mikään muu Suomessa myytävä kosmetiikka ei yllä samoihin tehoihin kuin iS Clinical.
Moisturizing Complex toimii yö- ja päivävoiteena ja meikinalusvoiteena näin kesällä se on loistava. Rasvainenkin iho pysyy päivän kiiltelemättä, kun kosteusvoiteena on Moisturizing Complex.




HUOM. Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään ma 12.6.
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti