perjantai 23. kesäkuuta 2023

Juhannusjuhlien kaunein nainen!

Kesä on juhlien ja tapahtumien aikaa ja juhannusaatto on kesäjuhlien huipentuma. Korona on rajoittanut useita vuosia ihmisten juhlimisia ja asiakkaita kuunnellessani huomaan, että moni on hiukan epävarma, kun oudokseltaan osallistuu häihin, synttäreille tai muihin sukujuhliin.



Kauneus tulee sisältä päin

Mennessäni juhliin päätän jo kotona olevani paikan kaunein nainen ja otan tilan haltuun luottaen itseeni. Itseluottamus ei tarkoita ylimielisyyttä, eikä toisten yli kävelemistä, vaan sitä, että pystyy rauhallisena asettumaan näytille ja viestimään ”katsokaa, tällainen minä olen”.
Hyvin helposti viisikymppiä täytettyään nainen alkaa epäröimään, että voinkohan pukeutua tai meikata omalla tavallani vai meneekö jotain pieleen. Varsinkin, jos puoliso typeryyttään vähättelee toisen ulkonäköä, alkaa tulla epävarmuus omasta kelpaamisestaan. Moni on myös hyvin kriittinen oman ulkonäkönsä suhteen, eikä huomaa omaa viehättävyyttään.
Sillä ei ole mitään merkitystä pussittaako silmäluomet tai roikkuuko kaula. Jos joku nuoremmista läsnäolevista kuvittelee, ettei sellaista tapahdu koskaan hänelle, tiedämme, miten väärässä hän on. Ei meistä tämän hetken kuusikymppisistä kukaan kuvitellut vielä kolmekymmentä vuotta sitten, että omatkin leukaperät roikkuisivat. 
Kun olen juhliin lähtenyt ja parhaani tehnyt ulkonäköni suhteen, unohdan koko asian. Henkinen minäni on metriyhdeksänkymmentä, virkeä kuin teinityttö, aivot kuin Einsteinilla ja sielu kuin Äiti Teresalla. 
Korostan tätä, että se elämänkokemus, mikä henkii meistä yli kuusikymppisistä naisista, tuo paljon hyvää mieltä ympäristöön, kun itse suhtaudut itseesi positiivisesti.


Leuka pystyyn

Koen itse eläväni parasta ikävaihettani. Sen, mitä olen ulkokuoressa menettänyt, on korvaantunut elämänkokemuksella ja ihmisenä kasvamisena. Olen myös aivan varma, että se on näin muidenkin ikäisteni ja vanhempien kohdalla.
Ehkä joka tuutista tuleva nuoruuden ihailu syö yli viisikymppisten itsetuntoa ja nimenomaan nainen saa arvostelut niskaansa. On ihan maan tapa vähätellä yli viisikymppistä naista mummotautisena tena-ladyna ja sellaisen asennoitumisen pitää muuttua. 
Valitettavasti me itsekin osallistumme pilkkaamiseen, kun kohde on joku muu kuin me. Se on minusta kaikista pahinta, että jos minua vähäteltäisiin ikäni ja ryppyjeni vuoksi, pistäisin vahingon kiertämään ja tekisin saman muille. 
Kannattaa välillä pysähtyä miettimään omaa arvoaan ja ihan oman itsensä hyvinvointia. Kesän juhliin kannattaa tulla kauneushoitolan kautta. Valitsen mielelläni myös uusia meikkivärejä, joita voi kesäjuhlassa käyttää. Olotila ja itsevarmuus kohenevat kummasti, kun voi luottaa siihen, että näyttää hyvinvoivalta ja hoidetulta.

Hyvää juhannusta kaikille!




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti