maanantai 19. kesäkuuta 2023

Kevennä meikki kesäksi

Moni haluaa päästä kesällä mahdollisimman helpolla ihonhoidossa ja meikissä. Eikä mikään paksu meikkivoide tunnukkaan mukavalta helteellä. Helpoin silmämeikki on ilman muuta Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi (135€).


Kesällä on kiva käyttää kevyempää meikkiä.

Kestotaivutukset on kesän hitti

Tuntuu, että teen pelkkiä kestotaivutuksia näin ennen juhannusta. Eikä siinä mitään, se on ihan mukavaa hommaa. Kasvohoitoihin ehdin harvemmin ottaa ihan uusia asiakkaita, mutta näiden kestotaivutusten kautta on kiva tutustua uusiin ihmisiin. 
Jo pelkät kestovärjäyksetkin korvaa silmämeikin ja varsinkin rantalomille lähtijät suosivat niitä. Itse en ole koskaan kokenut, että haluaisin jättää meikkaamisen vähemmälle minään vuodenaikana, mutta suon kyllä sen mahdollisuuden muille. :)
Koen siistin meikin olevan niin tärkeä osa työminääni, etten pidä tarpeellisena sen muuttamista. Silmämeikin saa tehtyä nopeasti Xtreme Lashes -meikkikynillä (35€-42€), etten pidä sitä mitenkään työläänä. Nykyisin tärkeä osa silmämeikkiäni on myös Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer (42€) ripsivärin pohjuste, jota suosittelen aivan kaikille. Varsinkin ikäiseni, joiden ripset alkavat vähentyä ja lyhentyä, hyötyvät todella paljon tästä ripsivärin pohjusteesta.

Kevyet meikkivoiteet

Kesällä halutaan siirtyä myös kevyempään meikkivoiteeseen ja suosikki on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusvoide, jossa on myös suojakerroin ja  jota voi käyttää yksinäänkin. Suosiotaan on tuntuvasti lisännyt Youngbloodin CC Perfecting Primer (53€) meikinpohjustusaine, jossa on kaksi sävyä Tan ja Bare. Voi olla, etten ole tarpeeksi tuonut esiin tätä YB:n primer-voidetta, kun asiakkaat löytävät sen vasta nyt. Se on monen kosmetologikollegani hoitolassa ihan ykkössuosikki meikkivoiteissa. Jos nimenomaan hakee ohutta koostumusta ja vain hiukan peittävyyttä ja väriä, niin ilman muuta paras valinta on tämä CC Perfecting Primer. 
iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (99€) puuterimainen aurinkosuojavoide on ehdottomasti kevyin vaihtoehto ihon tasoittamiseen. Sehän ei ole edes meikki, vaan aurinkosuojapuuteri, joka samalla supistaa huokosia ja siistii ihon pintaa. PerfecTint Powder SK40 sopii myös miehille, koska sitä ei iholta edes huomaa. Päivän mittaan sitä on helppo lisätä ja samalla se taas tasoittaa laajentuneet huokoset. 
Jokaiselle takuulla löytyy oma kevyt meikkivoide kesään, kun hiukan perehtyy hoitolani valikoimaan. Eikä siihen tarvitse edes perehtyä, vaan poiketa hoitolaan, niin minä esittelen vaihtoehdot.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti