tiistai 6. kesäkuuta 2023

Micellar Prebiotic PreCleanse on uusi alkupuhdistusaine

Dermalogica esitteli kaksi uutta puhdistustuotetta toukokuussa: Micellar Prebiotic PreCleanse (52€), josta kerron tässä jutussa ja Oil To Foam Total Cleanser (63€) puhdistuksen esittelen loppuviikosta. Tämä Micellar Prebiotic PreCleanse on tutun PreCleansen (52€) sisarustuote.


Uusi Micellar Prebiotic PreCleanse nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. 


Kaksoispuhdistus on ihonhoidon perusta

Dermalogica suositteli jo kymmenisen vuotta sitten kaksoispuhdistusta ja kehitti PreCleanse -alkupuhdistusaineen. Nykyisin lähes kaikki hoitosarjat suosittelevat kaksoispuhdistusta, koska se on paras tapa puhdistaa iho kunnolla.
Suurin osa ihmisistä, jotka eivät käy kosmetologilla ja valitsevat puhdistustuotteet omatoimisesti, käyttävät ihan liian voimakkaita puhdistusaineita. Suomalaisilla on vielä erityinen tarve pesemiseen ja ihosta tehdään natisevan kuiva. Sanomattakin on selvää, ettei se todellakaan ole iholle hyväksi. Kaksoispuhdistus on hellävarainen puhdistustapa, joka poistaa kaiken lian ja on vielä hoitavakin. 
Uusi Micellar Prebiotic PreCleanse on maitomainen ja erittäin hyvä ohuelle ja herkälle iholle, mutta se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. PreCleanse on öljymäinen ja se taas sopii paremmin rasvaiselle, suuri huokoiselle iholle ja raskaaseen meikkiin, mutta sekin käy kaikille ihotyypeille. Nyt on makuasia kumpaa alkupuhdistusainetta asiakas haluaa käyttää.


Maitomainen Micellar Prebiotic PreCleanse

Itse ihastuin heti tähän uuteen misellipohjaiseen Micellar Prebiotic PreCleanseen. Sehän tuli vanhan PreCleanse Balmin tilalle, joka oli suosikkini. Tämä maitomainen puhdistus levitetään kevyesti kostutetuille kasvoille ja myös silmänympäryksiin ja ripsiin. Micellar Prebiotic PreCleanse poistaa hyvin myös silmämeikin, eikä erillistä silmämeikinpoistoainetta tarvita. 
Maitoa hierotaan hetkisen iholla kostein sormin ja huuhdellaan runsaalla lämpimällä vedellä pois. Micellar Proebiotic PreCleanse on täysin vesiliukoinen ja sitä voi käyttää myös yksinään puhdistusaineena, mutta kaksoispuhdistus on parempi vaihtoehto. Kaksoispuhdistuksessa PreCleanse -tuotteiden kanssa voi käyttää minkä merkkistä puhdistusainetta tahansa, mutta paras tulos tulee Dermalogican tai iS Clinicalin puhdistustuotteilla.
Micellar Prebiotic PreCleanse sisältää misellejä, jotka imevät itseensä rasvat, öljyt ja meikit, joten kaikki rasvaliukoinen lika saadaan helposti pois. Toinen tärkeä vaikutusaine on kauramaito, joka rauhoittaa herkistynyttä ja helposti punoittavaa ihoa. Siksi Micellar Prebiotic PreCleanse on hyvä tuote couperosaan ja ruusufinniin.
Uudessa PreCleansessa on myös prebiootteja, jotka ovat tuttuja ruoka-aineiden puolelta. Myös kosmetiikassa prebiootit vahvistavat ihon hyvien bakteerien toimintaa ja iho pysyy terveenä. 




Tähtitarjoukset 12.6. asti:
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti