torstai 21. syyskuuta 2023

Anna naamion vaikuttaa yön ylitse

En ole aikoihin muistanut kertoa vanhasta kunnon Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masquesta (67€), joka pelastaa ihon kaikissa tilanteissa. Myös käsien ongelmat helpottavat, kun naamio käytetään käsihauteena yön ylitse. 


Dermalogican suosikkinaamio Multivitamin Power Recovery Masque elvyttää kuivan, elottoman ja ikääntyvän ihon.


Ambulanssi tuubissa

Multivitamin Power Recovery Masquen vaikutusaineet ovat olleet aikaansa edellä silloin, kun tuote tuli myyntiin. Näin on ollut monen Dermalogican tuotteen kanssa, että heidän tuotekehittely on ollut ylivoimaista verrattuna muihin ammattikosmetiikkasarjoihin. Ainoastaan iS Clinicalin farmaseuttisen tason vaikutusaineet ohittavat Dermalogican.  
Multivitamiininaamion vitamiiniyhdistelmä tasapainottaa ihon toimintaa ja normalisoi sen tilanteen. Siksi se auttaa rasvoittuvan ihon tulehduksiin, kuivan ihon hilseilyyn ja kaikkeen ärsytykseen ja punoitteluun. Ohuelle atooppiselle iholle se on suorastaan lääkemäinen vaikutukseltaan, koska se vähentää kutinaa ja kirvelyä tulehtuneissa kohdissa. 
Multivitamin Power Recovery Masque on kaiken lisäksi helppo käyttää, koska sen voi jättää vaikuttamaan yön ylitse. Varsinkin saunan jälkeen se imeytyy hyvin lämpimälle iholle ja rauhoittaa lämmönvaihteluiden tuomaa punoitusta ja ehkäisee couperosan syntymistä.
Näin syksyllä kädet, kynnet ja kynsinauhat ovat kovilla sienestämisen, marjastamisen ja pihatöiden vuoksi. Marjat ja sienet värjäävät kuivat kynsinauhat moneksi päiväksi ja kädet näyttävät epäsiisteiltä. Hyvän avun saa tästä multivitamiininaamiosta, kun sitä hieroo käsiin paksun kerroksen ja erityisesti kynsiin sekä kynsinauhoihin. Sitten laitetaan puuvillahanskat käsiin ja annetaan naamion imeytyä yön ylitse. Tällä tavoin voi rauhoittaa myös erilaisia käsi-ihottumia ja estää atooppista ihoa kuivumasta.


Niin kylmää, että polttaa

Toinen yön ylitse jätettävä naamio on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (101€), joka on ihanan virkistävä kokemus. Tämä geelimäinen naamio tuntuu aluksi jäämäisen kylmältä ja siksi se on myös hyvä käyttää aamuisin, kun haluaa virkistävän herätyksen. 
Hydra Intensive Cooling Masque on erittäin kosteuttava, ryppyjä silottava ja ihon väriä raikastava. Se sopii kaikille ihotyypeille ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Hydra Intensive Cooling Masque poistaa jo yhden yön aikana pintakuivan ihon hilseilyn ja kiristelyn. Tämäkin naamio sopii hyvin käytettäväksi saunan jälkeen, koska se rauhoittaa punoituksen, kuumottelun ja kuivuuden.
Silloin, kun haluaa näyttää erityisen hyvältä ja pitää saada tasainen pohja meikille, kannattaa laittaa Hydra Intensive Cooling Masque vaikuttamaan vähintään vartiksi ja sen jälkeen huuhdella se hyvin pois. Pesun jälkeen käytetään normaalit hoitotuotteet ja tehdään meikki. 
Naamio poistaa turvotuksen, supistaa huokoset sekä silottaa ja tasoittaa ihon. Käytän aina itse tätä naamiota, kun valmistaudun teatteriin tai muuhun iltamenoon. Työpäivän jälkeen se virkistää muutenkin ja poistaa väsymyksen merkit, niin ilta alkaa juhlavammin.

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti: