keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Enemmän kuin pelkkä puhdistustuote

Dermalogicalla ja iS Clinicalilla on puhdistusaineita, joita käytetään päivittäin, mutta niillä on enemmänkin vaikutusta kuin pelkkä puhdistus. Näin on esimerkiksi hoitolan suosikkiputsari Cleansing Complexilla (55€).


Parhailla puhdistustuotteilla on nykyään myös ihoa hoitavia vaikutuksia.


Enemmän kuin puhdistus

Olen vuosien varrella kuullut monelta asiakkaalta hämmästelyä, miten paljon ihon tilanne parani, kun käyttöön tuli Cleansing Complex. Se ei ole mikään ihme, koska Cleansing Complexin miedot hedelmähapot puhdistavat huokoset pohjia myöden ja sulattavat tukkivan hilseilyn. 
Paksummalle ja helposti tukkeutuvalle iholle iS Clinicalin Warming Honey Cleanser (55€) on hiukan tehokkaampi sulattamaan tukkeumia, mutta ihan yhtä hellävarainen kuin Cleansing Complexin. Kuluttajat helposti pelästyvät kuorintaa ja ajatellaan jotain voimakkaasti raastavaa raetta. Paras kuorintavaikutus tulee hellävaraisella hapolla tai entsyymillä, joka vain sulattaa likaa, eikä mekaanisesti raavi ihoa.
Oma suosikkini on iS Clinicalilta Cleansing Complex Polish (63€), joka sisältää joustavia rakeita ja puhdistaa kunnolla kuolleen solukon pois. Käytän tätä Cleansing Complex Polishia noin joka toinen päivä puhdistuksen jälkeen.


Unohtunut Daily Glycolic Cleanser

Tosi harmillista, että Daily Glycolic Cleanser (40€-64€) on päässyt melkeinpä unohtumaan, vaikka tosi moni iho hyötyisi sen vaikutuksista todella paljon. Se on hyvin mieto silkkimäisen paksuhko geeli, jolla on erittäin miellyttävä pestä kasvot. Poistetaan vain silmämeikki ja loput meikistä pestään Daily Glycolic Cleanserilla.
Harmittelen myös, että uusi Daily Milkfoliant (68€) on jäänyt tehokkaampien sisarustensa jalkoihin. Toivonkin, että talven tultua muistetaan tämä hellävarainen kuorinta, joka samalla hoitaa ja rauhoittaa ihoa.

Tähtitarjoukset 18.9. asti:

⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 18.9.23 asti.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Anonyymi12:12

  Pitää testata tätä tuotetta jossain vaiheessa

  ninajokelainen85@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi23:14

   Paljon onnea Nina! Olet voittanut arvonnassa ja laitoin sinulle sähköpostia. Yt. Kaisa (Inkerin some-vastaava)

   Poista