lauantai 30. syyskuuta 2023

Taas tehdään Pimeää kauppaa!

Pimeä kauppa jatkuu vielä verkkokaupassa koko viikonlopun eli su 1.10. asti koodilla PK23. Kaikki norm.hintaiset tuotteet ovat -20% ja yli 100€ ostoksista saat Dermalogican lahjapussukan (arvo 32€). Pussi sisältää Oil to Foam Total Cleanser puhdistusgeelin, Melting Moisture Masque naamion ja BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoiteen matkakoot sekä näytteet BioLumin-C seerumista ja Daily Milkfoliant kuorinnasta.


Pimeän kaupan -20% ALE jatkuu verkkokaupassa vielä su 1.10. asti koodilla PK23


Perjantain tunnelmia

Tämä Pimeän kaupan tapahtuma aina etukäteen vähän jännittää, kun ei yhtään tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Yleensähän, kun tulen aamulla työhön, päiväni on aikataulutettu minuutilleen ja tiedän tarkasti, mitä teen mihinkin aikaan.
Perjantaiaamun ensimmäisiä mietteitä oli, että pitäisiköhän minun jo hiukan rajoittaa tätä sotahistoriaharrastustani. Hoitolan talon katolla on menossa remontti ja siellä oli mies katon reunalla mahallaan jonkun poran kanssa, jonka ääni oli rätätätää. Ensimmäinen reaktioni oli, että hitsi tarkka-ampuja katolla, äkkiä suojaudu! Onneksi en vetänyt maihin autoni taakse. Eläydyn ilmeisesti liikaa katsomiini sotadokumentteihin.😄
Muuten päivä menikin tosi äkkiä, koska väkeä kävi koko ajan tasaiseen tahtiin. Yksi asiakas kun lähti, niin toinen tuli melkeinpä heti. Työpäivä kuluu tosi mukavasti, kun on koko ajan tekemistä ja juteltavaa. Hoitolassahan poikkeaa pääasiassa tutut vakioasiakkaat, eikä satunnaisia poikkeajia juurikaan näy. 
Olen myös tullut siihen tulokseen, että on parasta pitää tapahtuma koko päivän ja lopettaa jo klo 18.00, koska suurin osa asiakkaista käy päivällä. Ne ketkä eivät ehdi käydä, laittavat viestiä sähköpostilla tai tekstarina tai tekevät verkkokauppatilauksen. Näyttää myös siltä, että suurin osa keskustan pikkuliikkeistä tekee samoin, eikä kaikki ole välttämättä myöhään auki. Goodman ja Tavastila satsaavat enemmän näihin iltakulkijoihin. 


Uutuudet kiinnostavat

Perjantain aikana näki selvästi, että uutuudet kiinnostivat eniten. Suosituin ostos oli Dermalogican Stabilizing Repair Cream (73€-20%) hoitovoide yöksi ja päiväksi. Toivoinkin, että asiakkaat löytäisivät mahdollisimman pian tämän uutuuden, joka on paras voide tulevaan talveen. Myös uudet puhdistusaineet Micellar Prebiotic PreCleanse NYT 39€ (52€) ja Oil to Foam Total Cleanser (63€-20%) olivat monen ostoslistalla, vaikka iS Clinicalin Cleansing Complex (55€-20%) olikin edelleen suosituin puhdistustuoteostos.
Toinen suosikkivoide oli iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€-20%), joka on kiinteyttävä ja samalla suojaava. Erilaisiin arpiin ja mustelmiin se on todella hyvä apu ja nopeuttaa ihon parantumista.
SkinPerfect Primer SK30 (58€-20%) on melkeinpä jokaisen ostoslistalla ja sitä käyttävät nekin, jotka eivät muuta meikkiä välitä käyttää. Sehän ei olekaan varsinainen meikkituote, vaan ihoa tasoittava kevyesti värillinen voide. 
Sen rinnalle tuli loppukesästä Porescreen SK40 (62€-20%), joka on myös hyvin kevyesti sävyttävä. Se on enemmän aurinkosuojallinen päivävoide, joka supistaa huokosia ja siistii ihon pintaa. Porescreen SK40 on kevyesti kosteuttava, mutta itse miellän sen enemmän rasvoittuvan nuoren ihon tuotteeksi, kuin itseni ikäiselle sopivaksi. 
Olen tosi tyytyväinen, että tämä tapahtuma on mennyt näin hyvin. Ilmeisesti myös torin ympärillä on ollut kuhinaa ja paikalliset kauppiaat ovat tehneet hyvän myyntipäivän. Se on todella tärkeää, kun yleisesti Hämeenlinnan keskusta on niin hiljainen, että yrityksillä ei ole helppoa pysyä toiminnassa.


⭐️ Ja osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti