keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Kaksoispuhdistus on tehokkaan ihonhoidon perusta

Nyt Tähtitarjouksessa on useampia Dermalogican alkupuhdistusaineita ja kaksoispuhdistus tehostaakin ihon kotihoitoa kaikilla ihotyypeillä. Valitettavan usein puhdistustuotteisiin panostetaan hyvin heikosti ja se saattaa vesittää koko hoitotuloksen.


Kasvojen jokapäiväinen puhdistus oikeanlaisilla tuotteilla on tuloksellisen ihonhoidon kulmakivi. 


Kaksoispuhdistukseen on monta vaihtoehtoa

Nyt Tähtitarjouksena on Dermalogican uusin alkupuhdistustuote Micellar Prebiotic PreCleanse NYT 39€ (52€), PreCleanse 150ml NYT 39€ (52€), PreCleanse jumbokoko 473ml NYT 99€ (145€) ja PreCleanse Balm NYT 32€ (46€). PreCleanse Balm jää myynnistä kokonaan pois ja nyt on viimeiset tuubit menossa. Se on täyteläinen balsamimainen puhdistus, joka on kuivaihoiselle todella hoitava sisälämmitysaikana. 
Öljymäinen PreCleanse on ollut myynnissä toistakymmentä vuotta ja se mullisti aikanaan koko meikin poiston ja ihonpuhdistuksen. Siitä tehtiin pieni erä lähes puolilitraisia jumbokokoja, joista viimeiset ovat nyt myynnissä, joten kannattaa olla nopea. Taloudellisesti ajatteleva asiakas ostaa nyt ilman muuta tuon jumbokoon, koska sillä pärjää koko talven ylitse. 
Uusin tuote Micellar Prebiotic PreCleanse tuli myyntiin elokuussa ja se korvaa PreCleanse Balmin. Tämä Micellar Prebiotic PreCleanse on ohut maitomainen tuote, jota käytetään samoin kuin öljymäistä PreCleanseakin. 
Micellar Prebiotic PreCleanse on suunnattu erityisesti hyvin kuivalle ja herkistyneelle iholle. Siinä olevat hellävaraiset misellit sulattavat meikin ja ihotalin nopeasti ja prebiootit tukevat ihon hyvien bakteerien toimintaa. Esimerkiksi ruusufinni-iholle ja atooppiselle iholle Micellar Prebiotic PreCleanse on paras valinta puhdistukseen. 


Kaikki ihotyypit hyötyvät kaksoispuhdistuksesta

Työssäni huomaan, että puhdistusaine on tuote, mihin asiakkaat kaikista vähiten panostavat. Voiteisiin saatetaan käyttää rahaa, mutta puhdistusaine voi olla vaikka tiskiaine tai sitten pelkkä vesi. Hesarissa oli juttu suomalaisten kosmetiikan käytöstä ja sen tuloksena ilmeni, että halpuus oli tärkein kriteeri ostoksen tekoon. Tämä ei ollut mikään yllätys, koska näen sen työssäni.
Moni asiakas, joka ei käytä meikkiä, ei käytä mitään pesuainetta ja huuhtelee kasvot vieläpä kylmällä vedellä silloin tällöin. Ihon erittämä tali, hiki ja kuollut solukko saa rauhassa tukkia huokoset ja lisäksi pintaan kertyy paksu kerros ulkopäin takertuvaa likaa, kuten ruuanlaiton rasvoja, siivouksen pölyjä ja ilmansaasteita. Tähän päälle yritetään levittää kosteusvoidetta, mutta sehän jää vain ihon pintaan lillumaan. 
Moni viisikymppinen sanoo, ettei ihoon synny enää finnejä ja pelkkä vesi riittää pesuun. Vaihdevuosien hormoniryöpyt tuottavat hyvinkin paljon hien ja talin sekoitusta huokosiin ja ilman oikeaa puhdistusta näpyt alkavat vaivaamaan. Ihon tärkein perushoito on hyvä puhdistus ja nyt kannattaa valita sopiva alkupuhdistusaine.

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.

19.9.23 arvonnassa voitti Nina Jokelainen, joka oli kommentoinut blogissa. Paljon onnea! Ninalle on lähetetty sähköpostia.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti